Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olmuyo tabi canım ya ama neyseki işimi ve iş ortamımı seviyorum :)
Printable View
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
olmuyo tabi canım ya ama neyseki işimi ve iş ortamımı seviyorum :)
Alıntı:
Yagmur_81 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne mutlu sana...
çalışmak gibisi yoktur birde iş ortamındaki arkadaşlarında iyi olunca süper oluyor..
Allah bozmasın ablacım..
tşkler saolun iyim siz nasılsınız!
amin canım amin ama bazıları kıskanıyo bu durumu :)
kıskananların çatlaması niyetine sen işin devam eyle..Alıntı:
Yagmur_81 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve her zamankinden daha dinç daha çalışkan olman dileğiyle..
:) teşekkür ederim canım
kıskananlar kim..!:)
rica ederim ablacım kardeşlik vazifem..
ben kaçtım ablacım..
selam ve dua ile sağlıcakla kal..:)
arkadaşlarım canım ya en çok da onlarla ilgilenmiyorum işimle ilgilendiğim kadar o yüzden kızıyolar :)
sende dikkat et kendine canım iyi akşamlar
merhabalar dostlar akşamınız neşe dolsun arada bir ugrarım siz keyfini çıkarın bu sıcaklığın ;)
hoşgeldin polis abi :)
hoş bulduk yağmur seni sormalı demiyecem gördüğüm kadarıyla gayet iyisin Allah bozmasın
yaw bi de hastalık peşimi bıraksa süper olacam ama bu grip bana aşık bırakamıyo işte :D sen nasılsın polis abi
ooo eleman abicim hoşgelmişsin..
nasılsın?..
bayadır yoktun..
yağmur ablacım geçmiş olsun sendemi şifayı kaptın:p
ah be canım benim grip hiç gitmiyo ki diyorum aşık bana yapıştı bırakmıyo :)
hoş bulduk rose...
geçmiş olsun yağmur ,
bende iyiyim çok şükür genelde geç saatlerde hep varımda pek iştirak ettiğim olmuuyor
güzel bişeyler gördüğüm zaman kayıtsız kalamıyorum okadar
kıs mevsminin ortasındayız daha kar goremedik .....hic hayıra alamet degil ama hayırlısı olsun bakalım...bulundugu yerde kar olan varsa bi zahmet bi sekilde gostersin :)
valla malum bizim buralarda yok kartal olsa esirgemez şimdi fotoğraflar atardım burya
ilk kar görüntülerini atmak söz olsun bizde özledik ...
burda kar yok ama çok ıstıyorsan ANTERTİKAYA git orda çok yağıyoo:)
bende hergün istiyorum ama kimse yollamıyo :( neyse meteroloji yarın kar var diyo bakalım inşallah vardır :)
sen metorojiye bakma :)
yarın kar yağmaz..!
niye hevesimi kırıyon yaaa :'(
bende kar istiyorum....bu arada hayırlı akşamlar bende geldim:D
yok be takılıyoz işte :)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben iyisimi antertika degilde antartikaya gideyim :))
ooo muhabbet koyu bana da yer varmı bari..:)
olmazmı.....:D yemek üzerine çay yapmıştım buyrun birer kupa arkadaşlar..:d
ben kupa almiyim varsa maca olsun lutfen :)
küçük hanım çayın yanınada kek varmı hani şu çok kabarmış olanından.:)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya yenilcek gibi değil o rosem....
.kartal abi nasıl istersen ama maça yok kupa var:D:D
kupa olmaz ben sinek yada karo aliyim o zaman :)))
çayı nasıl koyayım olara yaw:D:D
ne yiyoruz gençler çikolata lı bişeyler olsunda gerisi boş ha ben maça kupa anlamam
benimki kadehte olsun varsa içilecek bişey ;)
cikolata dedinizde bak son gunlerde en favori yedigim biskuvi eti benimo<<<siddetle tavsiye ederim....bende icecek bisey alırım ama alkolsuz olsun lutfenn:)
çay var işte başka bişey oyk..buyur eleman abi:D:D
kartal abi sanada ince belli bardak buldum olurmu..:d
ince belli olsun evet ama cay acık olsun lutfen sekeride kıtlama olsun kıtlama icerim ben :)yahu bende ne kadar masraflıyım oyle:))
canın saolsun abim...ne masrafı...bende severim kıtlamayı..:D
biri çikolatamı dedi ay böyle sıcacık erimiş kıvamda ne güzel olurdu anlatamam..
off yokmu peçete ağzımın suları aktı bak çikolata diyince..:)
bu arada su anda dinledigim sarkıyı paylasmak istiyorum sizinle...KAZANCI BEDİH...ORMANCI en az 5 defa dinledim tavsiye ederim bi sarkı daha kazancı bedih ve ekibinden SEN KUCUKSUN OLEMESSİN...<