rose cikolata kek biskuvi denilince hic kacırmıyorsun masallah obezmisin kilonu ve boyunu yaz bakiyim:)) merak ettim
Printable View
rose cikolata kek biskuvi denilince hic kacırmıyorsun masallah obezmisin kilonu ve boyunu yaz bakiyim:)) merak ettim
hımm eminim güzeldir..
birazdan indirip konuşurum...
size doyum olmaz ben çıkıyorum hepinize iyi sohbetler..hayırlı geceler
benimde son 20 dk kucuk hanım allaha emanet ol...namaznı kılıp dua nı et duanda bizide unutma ins ...
yok be abi öyle çok kilolu değilim..Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama zayıfta değilim..
iyi yani beni idare ediyor böyle çikolatadan bahsettğime bakma istediğim halde yiyemiyorum fazla kilo alıcam korkusuyla..
ve kek felan pek yemem.. en sevdiğim çikolatamdır o olsun yanımda başka bişi istemem..
bired bitter olunca hiç kaçırmam diyebilirim..:)
3tek sarma war mı !!!
zaten benle kafa yapacak biride yok ki kime diyorum ki.
en iyisi mahalleye gidecem birazdan
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya arkadaşım sanki ateş almaya geldin varya selam vermeden gidiyorsun oldumu ama böyle..:(
çikolatacı olduğumu çoğunuz bilir ....
markete kestane almaya inmiştim bilinç altıma mı yerleşti nedir burdaki konuşmlar valla bi poşet çikolata almışım hemde rakip firmaların ürünlerinden de karışmış araya :))
kestaneden önce onalrı götürmekle ugraşırken sizin ince belli çayda iyi geldi teşekkürler ;)
ette gitme uzaklara ... buralar daha guvenli ve daha saglam..
saol abim.sizde....dularımdasınız herzaman...Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
rosem kocaman öpüyorum seni..:)gidip çikolata alayım ben:D:D
eleman abi soylesen ben camdan uzatırdım sana nede olsa marketimizde en kaliteli urunler herzaman en taze sekilde :))
merak ettim yakınlarınızdaki marketlerden biri siparis getirmiyormu eve yoksa bu hizmet sadece benim mareketimdemi var :))bu saatte asagımı inilirmis:)
Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende seni öpüyorum canım Allah rahatlık versin hayırlı akşamlar..:)
valla varda pek kalifiye değil istediğini görerek almak istiyorusn tlf la olmuyor bazı seyler
bide 1 kilo kestane ve bi kaç çikolataya tenezzül etmez bizimkiler istesen gelir ama kim bilir ne laflar ederler arkadan ...
otobüsümüzden inecek arkadaşlar yarın gece aynı saatlerde buluşmak üzere sağlıcakla kalın ..
yarın gece aynı duraktan otobüsümüz sizleri alır biz daha buralardayız sizsiz seyehat ne kadar hareketsiz geçeceksede
idare edecez
eleman abi ve diger degerli arkadaslar benden de pas yaradana emant olun...yuzunuzden gulumsemeyi eksik etmeyin...
hoşçakall kartal , hoşçakall küçük hanım
güle güle kartal abi hayırlı geceler..:)
hayırlı geceler rose..bacım sende dualarında bize yer ac olurmu ?
haydii selametle kalın abiler ablalar
yol gözüktü ben kaçıyom...
iyi geceler
selam arkadaşlar ...!
Alıntı:
dualarım herzaman sizlerle abicim..:)
ette arkadaşım varya sende bi geldiğin anı yazıyorsun birde gittiğin anı hiçbişey anlamıyorum geldin mi gittin mi?
neyse sağlıcakla kal..
ve aleyküm selam şavuranlım nasıl gidiyor hayat..
iyi be ne olsun her zaman ki gibi sizler ne yapıyonuz bu arada moderatör yarışındada iyi gidiyonuz..!:)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mod. yarışına iyi gidiyorsunuz derken anlamadım..
:) yarış varya mod. yarışı ne alemde onu soruyok:)
hımm biliyorum da yarış olduğu halde biz modlar yarış halinde değiliz girdiğimiz tek yarış arkadaşlarımıza ve dostlarımıza daha yakın olabilmek.. ve onları mutlu etmek..;)
hayat kendi halinde yarış güzelim mod. yarışlarına ne gerek..:)
selamun aleykum rose,şawuranlım,kartal abi :) nasılsınız??
:) iyiki sorduk hee :)dovmediğin kaldı
valla güzel söledınız tbrkler..!;)
a.s hoş geldin ÖZLEM 20 tşkler seni sormalı sen nasıllsın ;)Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
estağfurullah canım dövmekte ne demek..Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sadece içimden gelenleri söyledim..
beğendiğine sevindim..:)
ve aleyküm selamun rahmetullah..
hoşgeldin özlem sağol ben iyiyim sen nasılsn?:)
ikinize de ALLAH iyilik wersin,iidr bende napiim bacılar,boardımıza bi bakiim dedim yatmadan.ya rose ben seni tanıyor muyum?yani başka bi nıck kullandın mı burda yada başka bi forumda?yani sen benim rumuzu hatırlıor musun?paylaşımların çok tanıdık geleorda??
bu siteye katılımım ilk defa oluyor ve hep bu nicki kullandım hiç değiştirmedim..
paylaşım paylaşıma benzer..
diyormuşum şimdi..
bilmem tanıdık gelebilir..
ama ben seni tanımıyorum..
zaten 2 siteye takılıyorum od ailk olarak siirliler board sitesi birde başka birtane var..
o siteyede pek takılımıyorum..
anladım canım,benzetmişim demek :) size ii akşamalr ben kaçar,ALLAH rahatlık wersin ikinize de,AEO
Alıntı:
özlem_20 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sağol canım sende Allah'a emanet ol..
selametle kal..:)
saol sende a.e.o iyi geceler..!Alıntı:
özlem dur şarkıları istemiyomusun? bu akşam için istemiyormuydun..
özlem gittii:)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen şarkıları bana yolla :)
günaydın arkadaşlar nasılsınız bugün, kar gene yağmıyo yaaa :(
bızde kar yok hehhee
Günaydın 81 Hoş geldin yağmur. : )
hoşbulduk derbeder oralarda kar var mı yaw hani varsa biraz postalar mısın :)