selam millet nasılsınız kimse varmı
Printable View
selam millet nasılsınız kimse varmı
selam hoşgeldin ben varım :)
hakanım hg
akşama yağar sanırım... şu an için hafif yağmur ve sis var.. sizin orda ne var? : )
yagmur yağıyo inşallah kar yağacak peşinden :)
efsane kulağını mı çınlattık yoksa..
tamda senden konuşuyorduk Allah'ıma...
Bekliyorum gelsene msn'ye..
selam arkadaşlar..
istanbulda kar yağıyor..
bu sabahtan beri başlayan aşırı rüzgar ve donsurucu soğuk havanın ardından kar yağdı..
çok hoştu ama kısa sürdü..
ve hava çok soğuk..
yatağımdan çıkasım gelmiyordu ki misafir olunca haliyle mecburi olarak kalktım.:p
sizler nasılsınız ne var ne yok..:98:
Rose hg ablam burda her sey gayet ıyı
hoşbulduk ceymis..Alıntı:
CeYmiS Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla burası acayip soğuk pc başında bile zor duruyorum..
orasının iyi olmasına sevindim..
ve keşke bu soğuk havanın yanında şöyle güzelmi güzel lapa lapa yağan kar olsaydı ne güzel olurdu..:)
Çok selamları var... anlattığımda hem üzüldü hem ağladı...
arkadaşlar bana yardım edicek kimse yokmu?
pc mi fena karıştırmışlar..
rose sen bize görüntü resmini sunabilirsen yardım edebilme açısından daha iyi olur diyorum açtığın konuya baktım ordan fazla birşey anlaşılmıyor
ya iyi de fare dokunamıyrorki zaten
ya aslında galiba bu manitörün düğmelerine dokunluduğu zaman çıkıyor..
hani renk ayarı fekan yapılır fare üzerinde gezmiyor sanki o küçük sayfa yokmuş gibi..
anlatabiliyormuyum..
selamlar ben geldım
as hşg ramy
Yaşasın kar yağıyo :267:
gözün aydın.. bizim burada halen yağmur yağmakta..
tşk ederim ya valla yüzüm gülmeye başladı biraz daha doldursa da kartopu oynasak gelin sizde buyrun :)
teşekkür ettim ama gelemeyecem.. sen bulursun oynayacak arkadaşları...
fabrika personelini çıkartırım dışarıya :) patron da yok olsaydı iyi olurdu bak :)
dışarda gezen çok insan var.. onlardan çağırırsın oynamak için.. : )
neeee
kartopumu?
ben gelirim ablacım fabrika personeline ne gerek..
birlikte oynarız:98:
gel canım oynayalım beraber, derbeder yoldan geçen herkes çağrılır mı yaw :)
diymi ama şu derbederin dediğine bak..Alıntı:
Yagmur_81 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hala hala..
belki canımızı yakar kartopuna taş koymayacağı ne malum hem insan rahat oynayamaz..
diymi ablacım..
birazdaha kar yağsın geliyorum ben sen merak etme...:)
bende o heves olsaydı.. kim geçerse çağırırdım...
niye derbeder sen sevmes misin kartopu oynamasını kardan adam da yapardık hem :)
kardeş sen gel bugün olmaz zaten yerleri anca kapattı ben seni çağırırım artsın biraz olmadı siteyi toplarız dimi :D
ne kar'ı severim nede kartopu oynamasını..
Size iyi eğlenceler... ama dışarda kalmayın ama..
sLmS SiirtliLer Board AiLesi
teşekkür ederiz derbeder, hoşgeldin yalancı romantiq ne oldu benim çikolata :)
Elfida ablam hoş geldin.. :)
selamlar biri çikolatadanmı bahsetti
hoşbuldum derbeder sağolasın nasılsın dün akşam turluyodunuz işiniz güzel sizin valla 10 dk sonra görmüş olsaydın beni zegata ablanıda yanımda görürdün
gözün aydın ablam bizde hala yağmur var artık bizim yerimizede oynarsın
hoşgeldiniz, evet yalancı romantiq'in bana çikolata borcu vardı da hala alamadı :)
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben davet ediyorum herkesi sende gel canım :)
anladım çikolata diince bende dayanamayanlardanımda o yüzden kokusunu alıp geldim sohbeteAlıntı:
Yagmur_81 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla elfida aynıyız bende diğer tatlı türlerini sevem misal kek, kurabiye, bisküvi vs.Alıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ama çikolata dendimi akan sular duru diyebilirim..:)
ya bu arada biri bana yeni mesajlara bakabileceğim bir link gönderebilirmi?
benm pc de mi sorun bilmiyorum ama bir türlü yeni mesajlara bakamıyorum..
tek tek bölüm bölüm açıp ancak öyle görebiliyorum..
nedense!!!!!!!:61:
ben sana çikolata ikram ederim ya ayıp ettin misafir ikramsız olmaz dimi ama :)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
afiyet olsun
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
ayyy ablacım çok güzel görünüyor yaww yapılırmı?
evdede çikolata kalmamış...
ama siirtten gelen çam fıstıklarım var..
ama çikolatanın yerini tutamaz ki:S
ufff çok canım çekti vallahi
ya canım şimdi postayla da kaç günde gider yaw çikolata ışınlama yöntemi yok mu :) ben yollardım buralardan