teşekkürler ali zaman buldukça ögrene bildiklerimizi geliştire bilmişsek ne mutlu :1:
Printable View
teşekkürler ali zaman buldukça ögrene bildiklerimizi geliştire bilmişsek ne mutlu :1:
Abimm bizii solladın yaw :( Kıskanmaya başladımm seniiii :(
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : eLeM@N
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ve elimde kırık düşlerim yüreğimde hüznüm ucurumun kenarında beklerken sonsuza düşmeyi , arzularken sensizligi ölümle yaşamayı.. Bir ses yenıden yaşamam gerektıgını soyledı bana her şeyi si baştan yaşamak.. Emek harcayarak emek vererekk...
Emege saygı diyorum ve bu güzel çalışmayı hazırlayan eleman abiye Bu güzel çalışmayı bize sundugu için SOnsuz Tşk ...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Son iki çalışma güzel olmuş. Ama ilkinde biraz daha keskin hatlarla ayrılsaydı daha güzel olurdu. İkincisinde ise azıcık netleştirme kullanılsa daha iyi sonuç çıkardı. Sonuc olarak ışık dengesi güzel. :143:
Alıntı:
vay ulaş karizma yaw ben bunu peker açıkalın sandım :204: :204: :204:
Alıntı:
Valla harikaa çalışmalar abii özelliklede bu :)
Ben o tişörtüü bir yerlerdenn hatırlıyorumm amaaaaaa duu çıkaracammm :48:
Eleman abi yine yaratıcılıgını konusturmussun abi :):):):) Ama dııyım sana hala agda yaptırmadım annadın sen oNu :):):):) yanımda kı hatunun adı Yaumi nakatakikiki kokoko :):):):):) Hanım Aga o Peker acıkaLın deıL gafffurr :):):):)
waLLa süper oLMus FOtolar yah :):):):)
NoT : pereLi moDeLLik yapıLIr Kücük :50 BöYük:100 :D