bende az önce abdullah gülle çay içiyodum baktım adamın çay parası yok bende napıyım acıdım verdim bana dedi bu aralar sıkışmışım bana 2 3 kuruş versen be abi bende napıyım cumhurbaşkanım napıyım bende 2 trilyon attım cebine :153:
Printable View
bende az önce abdullah gülle çay içiyodum baktım adamın çay parası yok bende napıyım acıdım verdim bana dedi bu aralar sıkışmışım bana 2 3 kuruş versen be abi bende napıyım cumhurbaşkanım napıyım bende 2 trilyon attım cebine :153:
geçen haLı saHa maçımız vaRDı bizim kaDRo
ben (tiesto) eyüb kappa puşune sefa bide kaleci kalimiri
rakiP:
lehman terrygerrard c.ronaldo torres bide bizim ümit karaN...
bugünkü yerel ve ulusal gezete manşetleri şöle:
Başbakan Sayın Recep Tayyip Erdoğan 29 Mart 2008'de Siirt'te 3 otomobil fabrikasının temelini atacağını ve siirtte tek bir insan bile işsiz kalmayana kadar çalışacağını yazıyordu..
DDün gece hic tanımadıgım BIr kaDına usuLca yakLaşıpp pıııĞĞĞĞĞĞĞĞ DeDim ne aLakaYsa:):):):)
Albüm hazırlıklarım sona erdi... 2008 yılının ilk haftası piyasaya çıkacak olan albümünün en hit parçası olan, SAVULUN ben GELDİM'e iddialı bir klip çektik. Klibim ilk önce KRAL TV ardından da tüm ulusal kanallarda yayınlanacak.
Klibimde ünlü mankenlerden Emine Ünlüoğlu da boy gösterdi. Paparazzilerden köşe bucak kaçan ben, site aracılığıyla bu sırrımı da sizinle paylaşmış oldum.
Albümümü alın, sakin internetten sömürmeyin yakarım :D
ben gördüm sefa roket gibi uçuyordu yav :113:
bugün tarkanlaydım bana rohan abinin albümünün ne kadar güzel ve iddalı olduunu söledi onun şarkılarını dinleyince kendi yeni sözde iddalı şarkısının o mükemmel parçaların yanında bir hiç gibi kaldıını ve bundan doplayı ne kadar utandığını itiraf etti :267:
Seni sevioorum :p :247:
Cok idiaLı bir saLLama idi :D veryy Good.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : basbeLasi
Seni sevioorum :p :247:
Bende F-16 Sürdüm:D :150:
DOKTORA GITIM 32 DISIMI BIRDEN CEKTİ :224: