-
bizim kız kuaförde saç boyatıyo..ufaklıkta ağlayıp duruyo..cümbüş gibi ya....bi girdim salona.....teyzesinin balı beni görür görmez attı gülücükleri..aldım ısırdım heryerini...
akşamda kuzenlerleydim...recep abimin gömlekrini pantolonlarını ve tişörtlerini ütüledim......sonra biraz ders çalıştık....böyle işte...
gidesim var çok pis gidesim....
-
ben geldim günlüküm...biraz durgunum .....yazasımda yok....
-
yine tutamadım kendimi..oysa şuanki ruh halimi anlatmıcaktım sana.....günlk şöyle fona güzel bi mücik koy......hah işte bu çok güzel......ben neyleyim faydası yok bişeyin..paramparça bi haldeyim...tutmaz oldu ellerim..yürğeimde bin acı..tadım tuzum kalmadı..ne yaptın bana söyle durduramam bu feryadı......seninle olmak çok güzel bir dakikan ömre bedel...kokun sarmış dört bir yanımı dayanmak çok zor hadi gel........bu şarkı kalsın evet....
bazen ne düyorum biliyomusun.....başını dik tut yasemin başını öne eğme......üzüntünü kimse bilmesin anlatma kimseye.....diyorum sonrada zaten kimse gerçeği bilmiyoki evet suçlu benim günlük....
hadi gidelim buralardan.......
-
Her günkü gibi :) caLıs CaLıs caıLıs
Deişien bişi olmadı bugünde
Bakalım yarın ne maceraLar La karıŞalacaz
-
e günlük gceyii bekle :) en son ben yazacamm :P
-
ahh günlük bıktım ben herkesten bıktım...
patronumdan bıktım..
boş boş konuşmasından bıktım...
ve nedense çıkamıyorum ya Allah Kahretsin..
yasemin ablamın hergün yazısı okuduğumda ağladım kelimeleri okuya okuya bıktım..
yeter ama.... insan bazende güler demi günlük..
kahkaha atmasa bile tebessüm eder...
ama yok be günlük bu kız her zaman üzgün her gün ağlarrr..
ondan da bıktım günlük...
daha kimlerden bımadım ki ben...
kısacası ben hayattan da bıktım.....
-
Sıkıldım yaşamaktan be günlük. Bugünler ve Yarınlar sana kalsın; ben dünlerimi arıyorum.
-
ben geldim günlükçük....sana bi isim takmak gerek..reeldeki günlüğüm adı var...onun adını taksam çok kızar bana...zaten sana yazıyorum diye bozuk bana..:)))onun adınıda söylemem kızar yoksa..:)))
hadi sen bana yine fona güzel bi müzik koy bakalım...neler anlatıcam sana....du bakim hah evet bu güzel......sevemedim kara gözlüm seni doyunca hep kıskandım seni elden ömrüm boyunca......bayılıyorum bu şarkıya ya...zaten üç gündür nostaljik nostaljik yaşıyorum..:))ama güzel....hadi başlıyalım.....
dün yemek hazırlarken bahçemize bi yakışıklı geldi....camı yıklattı....perdeyi bi açarım aman allahım oda ne....dünyalar tatlısı pufum.....kendimi bahçeye nasıl attığımı bilemedim....akşam babamda yoktu annemle ikimizdik....pufumu kucağıma alı heryerinden öptüm.....ya insan yeğenini bu kadar severmi....zeynoda bitircen oğlumu dedi...ben teyzesiyim heyhalde biticek dedim...ben ısırdıkça kikir kikir gülmesi yokmu yerim pufumu ya.....neyse puf altına pisletince eve gitmek zotunda kaldı.......biz annemle bahçede kalakaldık....
annem hemen evleniyosunuz ve ben torun sahibi olmak istiyorum demezmi....damdan düşer gibi....aldı beni bi gülmek....nerden esti aklına bilmemki....öyle yaşı çok yaşlı değil ama torun istiyorum dedi ya.....işte ozaman başladı sohbetimiz.....
valla anne bana söyleme oğlunuzu evlendirin yapsın çocuk oturun sevin benden hayır yok dedim.....niye evlenmiyonmu sen dedi......yok evlenmiyorum ben diyerek girdim...annem dışardan sesleniyo ababanı arada gelirken söyle büyükçene bi bidon alsın dedi.....ne yapcan bidonu be dedim...turşunu kurcam demezmi....hehe annem çok alem günlük ya...turşumu kurcakmış....
-
ben geldim günlüküm...farkettimki geldim günlüküm demeyi adet haline getirmişim...ve yine farkettimki iki gündür hiç bişey yazmamışım ayıp bana ayıp...neyse çok geç değil geldim işte.....cumartesiden başlıyalımmı..evetttttttttttt:DD
evet hafıza gitim cumartesi günü....yemek yedik geçtik balkona..bi dedikodu yaptıkki sorma..sonra ağladık beraber..gönül meselesi varda canımın...nurhayat teysede öldürdü beni gülmekten..saal sekizbuçukkta eve geldim...azcık msn açtım...sonra halamlardan telefon geldi..en büyük kuzen gelmiş...beni çağırıyolar....allahh koşa koşa çıktım....yağızım teysesinin balı gelmiş çıkmazmıyım...daha merdivenden kucağıma atlamazmı ezem diye..kurban olsun ezen sana....özlemişim balımı beraber yattık balımla ama üzerime işedi ya..:))
eze isedim demeside cabası..
ya güzel şeyler anlatıcaktım ama..şuan sinirlerim çok bozuldu sonra anlatırım inş.....
-
Günlük tutmak İstemiştim,Ben Küçükken Ama GüzeL Bir Günde Görmeyince "ne oldu" Yazmadı Kalem