Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Son dakika:
LET BEKKİNİ (Beni Ağlatma) şarkısıyla ünlünen Siirtli santçımız kadir akınayda gecemizde şarkı söylecektir....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
Son dakika:
LET BEKKİNİ (Beni Ağlatma) şarkısıyla ünlünen Siirtli santçımız kadir akınayda gecemizde şarkı söylecektir....
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hayırlısıyla cumartesi bi gelsede ucak bir an once istanbuldan bi havalanabilse ... aksilikler ard arda geliyor:((
Gecede yapılacak süprizler artıyor...
bomba gibi geçecek..
O gece için iş yerinden kacam galiba izin istedim hala sonuc alamadım vermeseler işten kaçacam kesin orda olacam bensiz olmaz yaw.
oLuşan teknik bi ProbLemden Dolayı sahne alma seansı sona erdi...biqinize.
2 dk.da fikir değiştiriyorsun. Çabuk karar vermezsen iyi olur ;)
Bu akşam iş çıkışı bir çok sponsor firmaya uğradım. Ardından Kızlar Tepesindeki toplantıya.
Toplantıya çok sayıda Kurtalanlı misafirimizde katılmıştı. Toplantı öncesi ufak şakalaşmalar ve atışmalar oldu. Toplantı benim açımdan oldukça keyif vericiydi. Yeni yüzler ve arkadaşlarla tanıştık.
Bu akşam, gecede oynanacak olan piyesi konuşacaktık ve bir bukle oynayacaktık. Dj_Kenan iki sayfalık bir skeç yazmıştı. Pisune, Başbelası ve Tillo'dan Mehmet'te toplantıdaydı.
Toplantıdan sonra şuan evdeyim ve gecenin davetiyelerini basıyorum. Yarın sabah tüm resmi erkana bu davetiyeler dağıtılacak.
Dağıtımlar; Derbeder, Zırcon ve Pisune arkadaşlarımız tarafından gerçekleşecek. Önceki gece afiş asımı sırasında Emniyet Müdürümüz Cuma Ali Aydın, Sağlık Müdürü Erol Emre Ömür ve Belediye Başkan Yardımcı Nurettin Ertemel'le Güres Caddesinde konuştuk ve geceye geleceklerine dair söz aldık.
Geceye katılımın bir hayli fazla olacağı ve yer sıkıntısının yaşanacağı konuşuluyor. Bugün bir kaç telefon aldım ve aile olarak gelecekleri bildirip yer ayırmam konusunda beni bilgilendirenler oldu. Kaba bir hesap yaptık ve bu sene diğer senelere ve organizasyonlara nazaran çok ama çok kalabalık bir gece olacağını söyleyebiliriz.
Yerel Sanatçılardan Nevzat Turhan (Çahhor), Şükrü Çoban, İsa Danış, Rauf Evin ve Mehmet Maksut Peker'in yanı sıra Kadir Akınay da sahne alacak. Bizim üç kişilik canlı performansın yanı sıra sitemiz üyelerinden Şawuran ve Başbelası da 2 rap şarkı ile geceye renk katacaklar.
Orda yazıLanı okursan üstad. fikir degisiklıgınden söz etmıyorum teknık bı arızadan Söz ediyorumAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
2 dk.da fikir değiştiriyorsun. Çabuk karar vermezsen iyi olur ;)
Geceye hızla yaklaşıyoruz umarım Gecede hiç bir aksilik çıkmaz
sayın cok kıymetli siirt halkı geleneksel hale gelen siirtliler board iternet paylasım ve duyarlı gencligin bulustugu internet sitemizin 4 . kurulus yıldonumune hos geldiniz..... diye baslayan konusmayı rohan ustadan duymaya cok az kaldı....:)) heyecan son hız devam ediyor