tsk ler ıyı akşamlar sındy
Printable View
tsk ler ıyı akşamlar sındy
herkese selam kimler var..:)
Selam rose en burdayım başka kimler var bakalım.
Günaydın arkadaşlar, hadi gelin kartopu oynayalım dışarısı süper süper :)
Yağmur ben senle kartopu oynamam topların içine taş koyup kafamı kıracağını biliyorum :P :D
asıl ben seninle oynamam kesin kırarsın kafamı :)
Tamam ozman kardan adam yapalım sen atkı eldiven havuç ve küçük kömür parçaları getir diğerlerini ben getiririm :D
geriye ne kaldı yaw sadece kar toplaması kaldı, sende herşeyi benden bekliyon yaa
tamam ozaman eldiven atkı vs leri ben getireym kardan adamı sen yap nasıl olcak biliyonmu ablam 6 metre yükseklik 2 metre genişlik ben saç için püskül felanda bulurum yada kazaklarımdan birini söker ipleriyle saç yaparız :D
sende 6 metre boy varsa gel sen yap en iyisi :)
ben düşerim merdivene falan çıkamam valla, vazgeçecem biraz daha istekte bulunursan :D
ohooo eldiven felan getirmiyon karada el atmıyon e hadi eğlenelim dion güzel valla erol çalışsın sen üstüne gül asıl ben oynamıyom tüstüm hıh :D
bitsin artık bu yıl ...ne is bi turlu gecmedi yeni yıl yeni umutlar.....
bende istemiyorum bitsin artık..ya nefret ed,yorum 2008 den..:(:(
bakıyorumda 2008 i kötü geçenler 2009 dört gözle bekliyorlar:D:D
slm arkadaşlar
dört göz ne demek bütün gözlerle bekliyorum...berbat bi senerdi..inş bu sene güzel geçer ya...
a.slm hoşgeldin bu arada..:9
2008<<hic bir sey vermedi hep aldı...ve bu kadar aldıklarını ne yapacak onuda bilmiyorum...
herkese selamün aleyküm nasılsınız 2008 yılı iyi ve kötü geçen arkadaşlar..:)
a s yeni gelen arkadaslar hos geldiniz...
hoşgeldn rosem...:)
her ikinizede hoşbulduk..
2008 i hüzünlü geçenler..
niye bu kadar karamsarsınız..
yeni yıla azkaldı..
bugün 1000 ihlası şerif okumayı unutmayın..
her birinde besmele çekin..
ve Allahın izni ile boynunuzda kul borcu kalmadan Allahın huzuruna gidiceksiniz..:)
ben birazdan başlicam..
bence sizde yapın.. 2008 yılına ne kadar gıcık oldusanızda:)
hşg rose
nasıl gidiyor yılbaşı hazırlıkları:)
hoşbulduk by-ex iyi gidiyor sağol..Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bol misafirle giricem sanırım yeni yıla bu kaç gündür misafirden harab oldum. hep geliyorlar hiç gideni görmedim..
yeni yıla bol misafirle girip ondan sonrada 2009 yılını misafirlerle geçirmketen korkuyorum..:p
sen nasılsın?
çok şükür ne yapalım çalışıyoruz o kadar çok iş varki korkuyorum yılbaşını çalışarak geçirmekten
ben çok severim böyle özel günlerde kalabalık bir ortamda geçirmeyi ne mutlu sana
sağolda sen birde gel bana sor...
bende çok severim misafirleri ama işte neyse..
keşke bende çalışsamda ama evde değil iş yerinde..
bütün yılı çalışarak geçirsdem çalışmak gibisi varmıdır..:)
rosemmm keşke aynı yerde otursaydık ya...sana kıyafet almaya gelirdim..:D:D
slmmmmmm
slm bewn geldım
a.slm hoşgeldiniz dostlar..:)
niye benim kıyafete ihtiyacım yok ama yeni bir giysiede hayır demem..Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yanı başımda olmana gerek yok alı
p kargo ilede gönderbilirsin canımcım:)
canumm:D:D alabilsem kendime alıcam kıs...ben nikah şahidi olcamda giycek bişeyim yok senin dolabı karıştırmaya gelcektim:D:D
ceymis ve dj-koso hoşgeldiniz ve aleyküm selamlar.. sizler naıslsınız?:)
gel gel bende var üzerine uyarsa giy ok:)Alıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vayyy vayyy:D
hoş bulduk tşkler rose yard
biraz yüzsüzüm ama:D:DAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
benimde senden kalır yanım yok merak etme sen gel hadi bekliyom..:98:Alıntı:
tamam geliyom:D:D
sen rose verirse akşamı gelir senden 2 tane ister:D:D
olsun bende veririm ne olcak aramışda iki çul çaputun lafımı olur:D:D
slm ne hbaer millet...
ne haber nasılsın !