O gün eyler, o gün eyler,
Yâr yaraya merhemi o gün eyler.
Dost dostu görende
Bayramını o gün eyler..x)) "
Dostlar ağzıyız şirin olsun, her günüyüz bayram olsun.:) Yarın sınavım var hammıyızdan dualarıyızı bekliyirem, x))
Printable View
O gün eyler, o gün eyler,
Yâr yaraya merhemi o gün eyler.
Dost dostu görende
Bayramını o gün eyler..x)) "
Dostlar ağzıyız şirin olsun, her günüyüz bayram olsun.:) Yarın sınavım var hammıyızdan dualarıyızı bekliyirem, x))
Artık uyumak istiyorum.
Bağlanmayacksın bir şeye öyle körü körüne.o olmazsa yaşayamam demiyecksin, demiyecksin işte yaşarsın çünkü öyle laflar etmeye gerek yok ki.çok sevmiycksin mesela o daha az severse kırılırsn ve zaten genellikle o daha az sever seni onun sevdiğinden. Çok sevmezsn çok acımazsn çok sahiplenmeyınce de çok aitte olmazsın hem çalıştığın binayı, tlf'nunu,kartvizitinı hatta elini ayağını bile sahiplenmyecksin Senin değillermiş gibi davranacaksn hem hiçbir şeyin olmazsa kaybetmektende korkmazsın.onlarsız da yaşayabilirmişsn gibi davranacaksn. Çok eşyan olmayacak mesela evinde paldır küldür yurüye bileceksin ille bir şeyleri sahipleneceksn çatıları gökyüzü ile birleştiği yerleri sahipleneceksn. Gökyüzünü sahipleneceksin güneşi,ayı,yıldızları mesela k. Yıldızı senin yıldızın olacak o benim diyeceksin . Mutlaka sana ait olmasını istiyorsan bir şeylerin mesela gökkuşağı senin olacak. Ille bir şeylere ait olacaksn renklere ait olacaksn. Mesala turuncuya yada pembeye yada cennete ait olacaksin hem her an avuçlarında kayıp gidecekmiş gibi ve hep de senin gibi kalacakmiş hayat. Gidişlik yaşıyacksın ucundan tutarak...
Ayağım ayağıma dolaşır sonra
Gözlerim büyür büyür, kocaman olur
Bakarsın dilim tutulur, hiç konuşamam
Bana gel deme!
Herşeye Yeniden :) ♥ ! ♥
Sınav başladı x)
laptopun ekranına parmağını bastırıp dağılan mürekkebin oluşturduğu renlerden zevk alan bir yeğeniniz varsa tehlikedesiniz demektir. hemen orayı terk edin.
hangi bahane avutur bilmem
hangi günahın bedeli bu
kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
böyle intikam olmaz...
Vallahi nep dılemıne...
Hep kolay sana bırakıp gitmek
Umurunda değil acıtmak incitmek
Sen yorgun gemilerin sığındığı liman
Ben dibe vurmuş ölüm gibi vazgeçmek