hşg ette çok şükür iyidir sen nasılsın iyisin inşallah
Printable View
hşg ette çok şükür iyidir sen nasılsın iyisin inşallah
bende iyim ama çıkıyorum haydix byyy
varmı kimse sıkıldım :(
buyur asi ben varım
slm arkadaşlar nasılsınız ben geldim(MUSTOo)
selamlar..
hayırlı akşamlar...
nasılsınız?:)
tşkler ablası senı sromalı sen nasılsınAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm arkadaşlarr kimse varmııı......
A.S ben varım nasılsın
Alıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dikkat düşme :D
nasılsınn..kübra....
selam arkadaşlar ben geldim..:)
bende burdayım
çok şükür iyiyim dj kaso sen nasılsınAlıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm ben geldım arkadaslar kımler bakım sıtede:D:cool:
slm arkadaşlar bende burdayım
slm arkadaşlar ya dışarda çok güzel kar yağıyor.....
saolsun derbeder abii bugün başımı çok ağrıttı :61:
Alıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bide mafya kızı olacan haa...
ohhh olsun iyi etti derbeder :D
Alıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Oh olsun canıma da değsin :D son gülen iyi gülermiş... en azından biz işimizi para karşılığı yapıyoruz..
Poşette taşırım kitapta dağıtırım. reklamda yaparım.. sanane :D
sağolsun adamlarım yani dostlarım çabucak imdadıma yetiştide seni kartopu bombardımanına tuttuk...
Çok mutluyum nazan çokkk... Başta ne kadar güzel gülüyodun.. şimdi ise ben gülüyom..
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bilseydim bu kıza sana daha önce bulurdum ...
mutlu ederdim seni derbeder... yazık artık yanına gelmez.
selam arkadaşlar hayırlı geceler...!
s a
ey ahali..
a.s h.g
:D ve aleykum selam ey mu-min... kartal abi mesajı aldın mı?Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
emmoğlu nerdesın sana ulaşamıyoruzz...!Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
işimiz düştüü benı bulsana ;)
CAnım yanıyor ben çıkıp gezecem haydi aeo kendinize iyi bakın !
s.a arkadaşlar nasıl gidiyor
hoş geldin sefa getirdinn...!;)Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.b saolun
yoo ben sefa felan getirmedim tek geldim:D:D:D:D
ne üstün bir zeka kabileyetin h.g :):D:DAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vay sen neymıssın be abii :):) guzel espiri ben ole yapamıom bana da ogterırmısın lutfennAlıntı:
öleyimdir saol:P
h.b
Alıntı:
aldım ebi....ebus eyneyk....
öle kalmaya dewam et :P
tabi yha ne demek sen yeterki iste:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder recep ivedik 2<<<fragmanı izledinmi :)))
sindy mi gelmiş bana mı öle geldi...
ewetttt ben geldim canım abimmmm
O nasıl bişi abi.. o yurtta izlediğimizden farklı bişi mi.. öyleyse yok izlemedim daha...Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu arada yakında sinemamız açılıyor ve bir daha kapanmamak üzere..
sinema acılıyor mu yanlış duymadım dimi :):)Alıntı: