neyse yhaa bende kaçar görüşürüz
abicim görüşürüz eş felan bakma sen en iisi kimseyede baktırma hadi cnm grşrz ŞİMDİ....
Printable View
neyse yhaa bende kaçar görüşürüz
abicim görüşürüz eş felan bakma sen en iisi kimseyede baktırma hadi cnm grşrz ŞİMDİ....
nie o benim ile onun arasında merak etme en kısa zamanda bulurum hemde size çok yakı olcak:PAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Derbeder sen istiyosan 1 msj çek karışma gerisine:D
Gidenler güle güle gidin kendinize iyi bakın bekleriz tekrardan
güle güle
bende gidiyim en iisi grşrz
hemde yakın biri kimmmiş o nese yhaa banane ben grşrm derbeder le hadi byyyyAlıntı:
dj_ozbeyy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sende git sanada güle güle banada:D
Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nereye daha yeni geldin
özbey kontörüm yok ama boşver ya.. ben sindy kardeşimle gitmeye karar verdim...
siny canımın üçü sende aleyna ya kusura bakma gelemeyecem senle de... :D
hadi kuzen kapa şu pcyi patron seni eve yolamadımı ama fatih yeşilgülün parçalarını kapatma:D
şimdi ölemi oldu kont yokmu gerçek :(
tmm aleynaya sölerim sora ama kaçmam lazım grşrz
görürsün bi ara şimdilik byyAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ateş almaya gelmiştim aldım gidiyom byyAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Tamam hadi git ders çalış yarın sınavın vardır
tamam derbeder yarın görüşürüz kendine şeker baqq..Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Biz yarın olmayan sinemaya gidiyoz :D
Arkadaşlar en güzel gün inşaallah yarın gece olacak.. gecenin yıldız ismi tabi ki yine dj_koso...
15 bilemediniz 20 kişi başkanın mekanında toplanıp güzel saatler yaşayacaz... hem görüntülü show hem eğlence..
hemde dansöz :D
selam arkadaşlar ben geldim... ne var.. neyok..:)
SELAMUN ALEYKUM ARKADASSLAR BEN YENI KAYIT OLDUM :dCOOK GUZEL SİTE YAF
Aleykum selam iyi geceler maziden biri.. Forumda Büyük harf ile yazmak yasaktır.. ;)
selam millet ben geldim
A.S. Ağa :D
Gözlerim seni araıyo ama bulamıyor. yoksa ben kör mü oldum...
Photoshopun ustası olmuşsun ya...
sagol abem estfla ya olurmu öle şey senden ögrendiklerimizle yapmaya calışıyoz bişeyler
esebınt... onları flaş diske at yarın yanına uğrayıp alacam...
tamam ammo olur şimdi atıyom
yarın kesin ugrarmısın yoksa benmi ugruyayım
tamam kardeş kusura bakma acemıyım :Dhepinize iyi gecller allaha emnat olun
hep sen uğruyorsun olmuyor ama.. bir defa da ben uğrayayım...
tamam gel bi cayımıda ic :)
İsrail çayı olmasın ama.... :D
Ame niye herkes çay ısmarlıyor.. niye kimse kahve veya nescafe demiyor...
tamam gel söz nescafe ısmarlıycam :)))
Nescafe dokunuyor :) sağol varol kardeşim..
online olan arkadaşlara iyi geceler mutlu yarınlar..
2008 in son gününden herkeze kocaklar dolusu selamlar ...!
Mrb şawuranlım..
istanbulda hiç kar yağmıyor yağan kardanda hiçbişey anlamadım..
yağmur ile karışık kar yağıyor buda karın hemne erimesine sebeb oluyor karın tadını çıkramak için doğuya gitmek gerek herhalde...
sizin oralardada öylemi..
slm arkadaslarrr
a.s. ceymis nasılsın?
arkadaslar 2009un herkese sevıncli mutlu ve ferah bi hayat gettirmesini yuce rabbımden istiyorummm...insallah herkes sevınır bide sunu belirtmek istiyorum kutlama falan alkol falan olmasın allah rızası için kuran okuna bilir mekkenin fethi için yada yenı yıldan iyi haberler alınması içiçn herkese selamlar....k.i.b
Siirt'te dün yağmaya başlayan kar yağışı aralıksız yağmaya devam ediyor..
Şehri Etkisiz haline getireen kar yağışı 30 cm'e ulaştı yüksekliği...
Herkese iyi akşamlar..
abla hoş geldin... nasılsın iyi misin?
abi yollar kapandı yarında don beklenıyo ve hala kar temızlemelerı başlamiş degilAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eger be calışmalar yapılmasa allah vermesin yaşanan kaza veya kazalarda
akrabalarımızdan yakınlarımızdan bırıde olebılır
evinden çıkmazsan tabiki dışarda olanlaran habersiz olursun...
Dün olduğu bugünde Kar temizleme ekibi aralıksız çalışmalarına devam ediyordu...
Yol tuzlama çalışmalarınada yarından itibaren başlanacaktır... Tuzlarda sizin ordan alındı.. hemde tonlarca..