güzel espriydi ya benim kurtuluşum gibi gözüküyo ama bakalım hayırlısı:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
güzel espriydi ya benim kurtuluşum gibi gözüküyo ama bakalım hayırlısı:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ciddiye alır gibi bi halimmi var:D:DAlıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok ya bende şakasına sohbet olsun diye takılıyorum::)Alıntı:
yok torpil ararken banlanmayalım dimi ama:DAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
okul okuyon mu asi ette..!Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ewt lise bir yssl(yavuz sultan selim lisesi) okul voleybol takımına girdim hayırlısıAlıntı:
ooooooooooooooo papatyammmmmmmmmmm seninle kim kalacakkkkkkkkkk ışıklar kapanıncaaaaaaaaaaaa:D
ortalık şenlensin dediydim accık:D
hayırlısı ne ise o olsun neyse ben kantır oynıyacam :) sonra görüşürüz millet..!;)Alıntı:
seviiiiyooooruuum seeniiiiiiii yaaaaaar gooozleeeeeeriiiiim saaaaanaaaa aaaaglaaaaar heeeeerseeeeyeee raaaagmeen seeeeevgılııım seeeeeniii beekleeyeen biiiriii vaaarAlıntı:
KüÇüK_HaNıM Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
umarım begenırsınız bende katkına katkı saglayayım dedim:):D
eyvelleh gule gule goruşmek üzere kardeşAlıntı:
süpersin ette bravvoooo:D:D
abla varmı okul falan unıversite veya liseAlıntı:
yok canım evdeyim hep...benim çıkmamlazım kendinize iyi bakın..........iyi sohbetler size...
güle güle kendine iyi bak görüşmek üzereAlıntı:
asi yanlız kaldık yıne :)
sawuranlım ben geldim...
way sen h.g canım ..!
ne yapıyorsun nerdesin :):):)Alıntı:
ewdeyım canım sen nerdesın mot beyn:)
yok olum ya ne modu yafff :D:D kafayı yicem valla bende evdeyimmmm babam durmus diyor bana sarkı ac
sende aç senın pedere bi OY FELEK te aklı başına gelsin..!:)
Sa herkese hayırlı geceler ...
a.s sanda haırlı geceler naber nasılsın
iyi olmaya çalısıyoruz saol
sen nasılsın
iidir saolsın galiba bizden başkaları yok sıtede hee:) baksana..!
öyle görunuyo hayırdır bişey mi olmus sitede kimse yok böyle olmazdı
bilmem senın bılmen lazım:)
ben yenıyım :)
ben siirte deilim nasıl bilicem
hım pardon ya nerdesın :(
İstanbuldayım
hım iyi :) bence herkez uyuyo ..!
dogru diyosun olabilir Siirtte herkes erken uyuyo nedense
burası böle erken uyu erken işe veya okula git:)
bide kar falan varya dışarısı buz gibi kımse kalamaz herkez hemen ewinde olup uyumak ıster :)
neyse en iyisi bende gidip uyuyayım ...!
yoksa yarın işe geç kalırım :(
Peki sen neden yatmıyosun :))
böle güzel bi sitede böle güzel arkadaşlık ortamı varken neden yatayım kı..!;)Alıntı:
f1rat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Doğru diyosun neden yatıcaksın ki Yapıcak çok şey var
sen siirtlimsin
ewet ben siirtliyim..!
-
sana da hayırlı geceler...
slm arkadaşlar nasılsınz