ahhhh be ahhhh
Printable View
ahhhh be ahhhh
4 haziran 2010 tarihinde Şeyh musa camisi Minaresinden çekilmiş Siirt fotoğrafları
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Fotoğraflar: Emin SADIK
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Çok Güzell resimler az kaldı gelicem görucem memleketimi
çok güzel çıkmış bunlarda emin,emeğine,kadrajına sağlık:)
Siirt - Siirt resimleri
emeğinize sağlık ben 20 yıldır görmedim ama çok özledim siirti benim için ülkü mah. ,kütüphanenin olduğu sokak,karşısındaki 14 eylül ilkokulunu siirt kızmeslek lisesinin olduğu sokakları çekip ekleyebilirmisiniz gözüm açık gidecem yoksa lütfenn.
arşivde vardır mutlaka mert bey. emin ilgilenir sanırım :) hangi şehirde ikamet ediyorsunuz?
Derbeder İş Başına Yoğun İStek Var Adresleri Al Nikonunu da Yanna Al Benide Çağır GElip Foto modellik Yapım Sana O YErleri Çekelim!...:D:)Alıntı:
5635mert Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gercekten süper çekmişsin kardeşimm...
Siz bunları yazdıktan hemen sonra lise caddesini çektim ama 1 hafta boyunca kütüphane mevkii müait olmayınca unuttum.Alıntı:
5635mert Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
en kısa zamanda onu çeker paylaşırım.