hoş bulduk özbey ne hbaer
yigenim..
nasılsın ...
dayı sende hoş gelmişsin
Printable View
hoş bulduk özbey ne hbaer
yigenim..
nasılsın ...
dayı sende hoş gelmişsin
hşg ette
kusura bakma özbey müşteri vardı
nasılsın
Hoş geldim Koso
Dayı iyim sen nasılsın
herkese mrb:)
Alıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kısa prenses hoş geldin...
ne haber kaderşim neredesin yaw
by-ex hoş bulduk tşkler
h.buldukk yigenlerr...
hşg şeker
eeee nasıl gidiyor hayat arkadaşlar
napalım yaa eskisi kadar sık giremiyorum ama benden kurtulamazsınız:DAlıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.b mrb:)
allah allah senden kurtalamasak yandık o zmn
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:D:D:D:D:Dedd yandınız:D
Alıntı:
!SheKer! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bişey olmaz bu soğuk havada yansak ısınırız:D
:D dediğin gibi olsun bakalım şikayetçi olmayın sonra:D
merak etme kıss biz gidiyoruz ... :DAlıntı:
sen kurtuluyorsun bizden walla
slmm.......
Alıntı:
Yok Yok şikayetçi olmayız
nereyte gidiyonuz yaa:S
As koso Hoş geldin
h.bulduk özbeyy... nasılsın ...
Alıntı:
SiirtLiLer-BoARd ASKeRdE :D aRtIk :D
özbey çay hazırla geliyoruz ...
ben DerBeDeR EsMer Dj-koso
Alıntı:
EtTe_056 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Gelin ama Çay kalmadı:D
beni almıyor musnuz ya...
özbeyin çayı değil nescaleri meşhurdur...
Alıntı:
muhey_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Nescafede yok kalmadı
market karşında 2.5 lt. sarı kola capta gel o zaman.. hı yanında 5 tane pet bardak almayıda unutma..
ben cay içmem neskafe olsun benim kii...
Alıntı:
muhey_56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sarı cola içen sadece birni tanırım oda derbeder
Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cimri zaten var deseydin şaşardım
2 lt cola al ozmn :D
Siz colayı alın gelim ama türk malı olsunAlıntı:
benim nekafeö 3 llü olsun her zaman kinden anlarsınyaaa yigenim....
özbey kim ya ete.. ben onu tanıyor muyum...
Alıntı:
Yok emin beni tanımıyorsun:D
özbey ben masrafsızım alırmısın:)
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sen masrafsızsan Gel ama elin boş gelme :D;P
ne getireyim sana ben kuru pasta getireyim :)
Alıntı:
olur yanında içecek bişide getir:D
ben diyorum ki sen gel bize herşeyi benden istedin ne anladım ben bu misafirlikten :D
özbey bu seferde sen masraflı olmaya başladın (:
dedik masrafsızız geleyim herşeyi benden istedi sanki ben onu ağırlıyorum:D:D
Alıntı:
yigenimdir kendisi ?!?
ette şu yiğenine söle de o kadar cimri olmasın.. bankada birsürü parası var die duydum :P