walla çok zewkliydi pc basında ohh miss :DAlıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
walla çok zewkliydi pc basında ohh miss :DAlıntı:
Hür Adam Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bizde bilgisayar dersi yok tabi Esoo hanım.Biz anca telefondan bağlanabiliyoruz.Tabi benim telefona da telefon demeye bin şahit ister yani... :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
pc dersine gerek yokki zaten sınıfta işlioruz dersi bnm pc'ciğim ve telefondaki internet saolsun ikisi birbiriyle bulusunca ortaya muhtesem bişey cıkıor :D
Netbook kullandığını varsayıyorum.Ki galiba öyle.Nasıl hocadan gizli kullanabiliyosun? :DAlıntı:
(_EsOo_) Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla kucagımda oluo arka sırada oluorm işte öle :D
İyi ediyosun ya.Ben ise derste uyumayı tercih ediyorum. :DAlıntı:
o daha güzelmiş ya :D
Geçen gün kantinde bahsettim ya.Fizikçi sohbet falan yaptı.Çay ısmarladı.Fizik dersi hariç hepsinde uyuyorum. :)))Alıntı:
Dip Not: Kötü örnek teşkil ettiğimin farkındayım.Hatta Rohan veya nesta_34 adminlerimiz beni bu mesajdan ötürü banlayabilir. :D
Alıntı:
İyi sohbetler :)
Burası "tatlı sohbet odası" ban olmaz keyfine bak.:)
Rohan görmüştü 450-500 GB arşivim vardı uçtu hepsi ,valla uyurgezer gibi dolanıyorum şimdi
Teşekkürler abi.:)Alıntı:
nesta_34 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Hayrola nasıl uçtu senin arşiv?Harici diskte olmuş muhtemelen.Orda da veri kaybı yaşanabiliyor.Örneğin USB yi çekmeden PC yi kapatma.Geri kurtarma programları kullandın mı?