hz meryem
hiç aşık oldun mu..?
Printable View
hz meryem
hiç aşık oldun mu..?
cevap Ernesto Guevara olacaktı
evet aşık oldum aşık olmayan birni varmı dünyada
soru: kominizim sürecinde kaç milyon insan öldü
CEVAP: Komünizm, 19. yüzyılda ortaya atılan "izm"lerin en kanlısı, en acımasızı ve en geniş çaplısıdır. 20. yüzyılda komünist rejimler veya örgütler tarafından öldürülen insan sayısı yaklaşık 120 milyondur. 120 milyon insan, sırf bu ideoloji uğruna idam edilmiş, toplama kamplarında ölesiye çalıştırılarak katledilmiş, "sürgün" adı altında evlerinden toplanıp Sibirya steplerinde yok edilmiş, kasten oluşturulan kıtlıklarla açlıktan öldürülmüş, en korkunç hapishanelerde en korkunç işkencelere uğratılmış, beyni yıkanmış komünist militanlar tarafından kurşuna dizilmiştir.
SORU: Orhan veli kaç yılında doğmus ve hangi sebepten dolayı olmüştür?
Orhan Veli 13 Nisan 1914 günü istanbulda doğdu. Ankara'da, 10 Kasım 1950 gecesinde, yolda, onarım için kazılmış bir çukura kafa üstü düşerek yaralandı. . kaldırıldığı Cerrahpaşa Hastanesi'nde, 14 Kasım 1950 tarihinde beyin kanamasından öldü.
Tomris kimdir?
KALdırıldığıhastanede kalp rahatsızlığı ameliyatına sokuldu ama o sırada beyin kanaması geriyordu.. buda doğru teşhisin önemini artırıyor .:)
Cevap: Peçeneklerin BAYAN hükümdarı ve güzerl bir sözü var iran hükümdarını yenerken "hayatında kan içmeğe doymamıştın, şimdi, doya, doya iç!" bu sözü kullanmıştır .Bu sözü kullanmasının sebebi iran hükümdarı kirosu kanladolu bir fıçının içine kafa üstü attığı içindir ..
soru :NECİp Fazıl Kısakürek ne zaman doğmuş nerde ölmüştür..
26 mayıs 1904 doğum istanbul...
15 mayıs 1983 ölüm istanbul...
SORU:PIC16F84 ÇIKIŞ PORTLARI NELERDİR?
CAVAP:PIC Serisi mikroişlemciler MICROCHIP firması tarafından geliştirilmiş ve üretim amacı çok fonksiyonlu logic uygulamalarının hızlı ve ucuz bir Mikroişlemci ile yazılım yoluyla karşılanmasıdır.
PIC’in kelime anlamı -PERIPHERAL INTERFACE CONTROLLER- Giriş Çıkış işlemcisidir. İlk olarak 1994 yılında 16 bitlik ve 32 bitlik büyük işlemcilerin giriş ve çıkışlarındaki yükü azaltmak ve denetlemek amacıyla çok hızlı ve ucuz bir çözüme ihtiyaç duyulduğu için geliştirilmiştir.
Çok geniş bir ürün ailesinin ilk üyesi olan PIC16C54 bu ihtiyacın ilk meyvesidir. PIC işlemcileri RISC benzeri işlemciler olarak anılır.
PIC16C54 12 Bit komut hafıza genişliği olan 8 bitlik CMOS bir işlemcidir.18 bacaklı dip kılıfta 13 I/O bacağına sahiptir ve 20 Mhz osilator hızına kadar kullanılabilir. 33 adet komut içermektedir. 512 byte program epromu ve 25 byte RAM`i bulunmaktadır. Bu hafıza kapasitesi birçok insanı güldürmüştür sanırım ama bir risc işlemci olması birçok işin bu kapasitede uygulanmasına olanak vermektedir.
SORU: CAN YÜCEL kimdir ¿
yanlış cevap
doğrusu 00-07 a portu bacaklar ve 08-011 b portu bacaklar olacaktı
can yücel orta boy bir şaiir ne kendisini severim ne şiirlerini
soru: hücrenin küçük bir organcığı olan mitokondri DNA'sının, hücre çekirdeğindeki DNA'dan farklı olduğunu tespit etmiş ve buna bir hipotez öne sürülmüştür bu hipotezin adın nedir?
[quote]ORiJiNAL YAZARI : HellgirL
cevap atatürk olacak.. enver paşa trablusgarp savaşında yoktu kafkaslarda savaştı
ben balkan savaşıya çanakkale savaşlarında birlikte olduklarını biliyorum buna göre hesaplama yaptım sonuçta doğru yanıtıda yazmışım.
son sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum.
şu gün siirtte alt yapıyla ilgili ne gibi çalışmalar yapılıyor.
[quote]ORiJiNAL YAZARI : CITY OF ANGELS
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HellgirL
cevap atatürk olacak.. enver paşa trablusgarp savaşında yoktu kafkaslarda savaştı
ben balkan savaşıya çanakkale savaşlarında birlikte olduklarını biliyorum buna göre hesaplama yaptım sonuçta doğru yanıtıda yazmışım.
son sorduğunuz sorunun cevabını bilmiyorum.
şu gün siirtte alt yapıyla ilgili ne gibi çalışmalar yapılıyor.
doğa gaz alt yapısı olabilir yada içme suyu alt yapısı vs vs.. :239:
soru: kader nedir?