-
Elimi yüzümü yıkadım.yemeğimi yedim.Bugün yine hergünkü gibi 8 saatim pc başında geçti.Çeşitli çeşitli sitelere girdim.Kendi sitemi yeniledim.Bi çok şarkı indirdim.Ve siirtliler-board'a ikinci kez üye oldum :D kalıcı olarım inşallah .ve bundan eminim Bugün kü günüm Fenerbahçenin maçıyla sonlanacak .fenerbahçeye başarılar diliyorum.
:D :D
-
ben şuan tatildeyim günlerim çok güzel geçiyo vanın çatak ilçesindeyim siirte hiç dönmek istemiyorum günlük bence herkes tatile çıkmalı
-
gunluk herkes sana anlatıyor ...bide sen anlat hic derdin umutların bekledigin varmı bakma bize biz hep kendimizi dusunuruz bizdeki acının tadını biliriz baskasının degil...anladınmı gunluk
-
huhuuuuuuuuuuuuu günlük kim gelmiş.......evetttt ben geldim...özledinmi beni dur bi sarılayım sana.....ohh ohh mucuk mucuk.....yeter tamam fazla şımarma.....otur anlatacaklarımı dinle..
günlük 10 gündür yokum ama sanki çok uzun zamandır yokmuşum gibi geliyo..bana...hiç bişeye doyamadımki..ama söz aldım bizimkilerden abim izne gelince bursadayız yine......neyse anlatıyim.....27 temmuz pazar sabahı yola çıktık annemle beraber.....yolculuk çok güzeldi....
eve geldiğimde çınarın altına hazırlanmış muhteşem bi sofra......ateşte kızarmış patates...mis gibi taze zeytin yağı kokusu ateş üzerinde kaynayan çay ve yemek üstü buz gibi karpuz....hoş ben karpuz sevmemde olsun.....yemek yiyipkuzenimle eniştenin yanına çıktım....biraz gıcıklık yaptık öldüler gülmekten....
ertesi gün mahallede başka bi düğün varmış....sünnet düğünü...motor gezisi yapmışlar...aysel abla geldi tutturdu illa sende gel sensiz gitmeyiz diye..hazırlandım küçük kuzenimi annemi suna teyzeyide alarak gittik beraber...piyanist çiftetelli çalarken bir yandannda yasemin hanımı piste davet ediyoruz diyip durdu....ee bende dayanamadım attım kendimi ortaya.....bir sattlik motor gezisinde köçek gibi oynadım ....:)))sonra eve gelindi ve sünnet başladı.....bi sünnet çocuğu kesilirken anne diye bağırmazmı...evet evt öyle bağırır ama bu ufaklık yaseminnn ablaaaaaaaaaaaaaaaa diye bağırdı ablasının kuzusu....sonra büyük maraton başladı.....yani bizim düğün...
tam üç gün sürdü kuzenimin vini yerleştirmek..hava sıcak yanıyoruz..ama değdi çok güzel bi ev oldu...yorgunluğumda cabası her gece dörtte beşte yat saat yedide kalk...istanbuldan misafirler yatıcak yer bulamak ..bütün köye yemek pişirmek koşuşturmak.....biliymusun günlük bende saçımı yaptırdım.....yok yok kızma hemen kadınlar arasında olan düğünde yaptırdım...bizim köyün adeti öyledir iki gün kadınlar arasında yapılır sonrada bi gün erkeklere özel bi düğün yapılır...öyle güzel olduki bukle bukle saçlarım belime kadar indi....görenler bir daha baktı maşallah ne kadar güzel olmuşsun dedi....bir roman havası oynamışım aykkabılarımı fırlattım bi köşeye yerlere yattım resmen...ee babadanda 100 doları kaptım tabi...:))...sonra düğün bitti...kızı vermek öyle zor olduki çok ağladım....neyse
şimdi evimdeyim..kısa kestim hep.....yoksa çok şey oldu.....çok şey var anlatıcak....ama yeter tılsımı bozulmasın güzelliklerin.....
güldüğüme bakma sen yinede...hade görüşürüz...
ha unutmadan dua et bana olurmu....
hade selametle
-
YepS..!
gezdik yedik içtik... tatil bitti ey uyuz günlük yine siirt yolu gördündü haydi abbass yolcudur c.tesi pufff:S
-
ne güzel gülüyodu günlük....uzaktan uzaktan ama bi türlü koşup sarılamadım..bişeyler engel oldu ağladım çocuklar gibi ağladım.....ama onu rüyamdada olsa görmek çok güzeldi.....nasılda özledim onu...off günlük off.....
iki gündür evde değildim kuzenime gittik...eğlendinmi peki hayır..çok sıkıldım herşeyden sıkılır oldum.....
neyse bak yazmakytanda sıkıldım ...hade görüşürüz...duamı unutma olurmu...
-
güzel yüzüne baktım az önce....nasılda gülümsüyo...yaşadığı onca şeye rağmen en içten gülümsüyo....günlük...
güçlü öyle güçlükü hiç bişey yıkamamaış onu.....o gül yüzünde güldükçe tam şurda yanağının kenarında minicik bi gamze beliriyo.......çocuk gibi seviyorum onu...oda senin gibi gamzeliyim diyo bana....sonra gülerken iki damla yaş sızıyo gözlerinden...neden diyorum...özledim senin gibi diyo......ama yinede bi gülümseme var yüzünde...kızıyorum ona ağlamak yoktu aslı diyorum.....seni duymuyorum melek diyo....sarılıyorum derinden adeta ona sarılıyorumuşum gibi...ellerini tutuyorum kokusu sinmiştir diye.....sırf ellerini tuttu diye.....oda yanaklarımı okşuyo gamzemi seviyo sırf o öyle yapıyo diye.....onun bana bıraktığı tişörtü istiyo benden...kokusunun hala ilk günki tazeliğini koruduğu tişörtü.....veriyorum hıçkırıklaraboğuluyo ben hediye etmiştim diyo
günlük yine canım yanıyo yine kötüyüm......
dua et bana..
-
boşver....ne kadar kolay ve anlamlı bi kelime değilmi günlük.......bir çok şey geçti yine aklımdan...ne kadar çok şey düşünüyorum öyle......hiçbişey anlayamadım yine....bi kaç gündür hastayım ya günlük..annemin üzerime titreyişini görmelisin günlük......keşke hep hasta lkalsam diyorum valla.......süt ısıtılıyo zorla kendi elleriyle yediroliyo ve ağzıma bir ton ilaç tıkılıyo...yine içmiyorum inatla.....mucizem içme derdi...doktora git öyle iç derdi..bende ogünden beri öyle yaparım....
biraz kendimi iyi hissetmek için halamlara çıktım...zeynep ablam terasa çıkalımmı dedi....olur dedik çıktık......hemen terası açtık.....o film izlemeye koyuldu.....bense kaskatı kesilip gökyüzünü inceliyodum...kuzenim geldi kızım deminden beri sabit duruyon delirdinmi dedi..güldüm ona ben zaten deli değilmiyim dedim...oda doğruya dedi.......sonra teyzesinin balını uyuttum....mis kokusuyla aklıma birçok şey geldi yine.....
günlük gözümde bişey çıkıcak sanırım...çok acıyo:(:(
neyse ben gideyim.....canım sıkıldı...
-
geldim günlüküm...müthiş bir boyun ağrısı kısık ses ve gözümde çıkan şişlikle karşındayım......bana ne oluyo bende bilmiyorum yine çürümeye başladım sanırım:):)
dün yemekten sonra halamlara çıktık ailecek zaten hep ordayım ya neyse.....kuzenlere abimi anlatıyodum dün abimle konuştumda....sonra eniştem çağırdı telefonun çalıyo diye...bi baktım isom arıyo...yarım saat konuşup kapattık...canımın içi çok seviyorum onu ya.....muratla adaya gidicekler sende gel diyolar..inş bi aksilik çıkmassa bende gidicem....sonra büyük kuzenle sohbet etmeyi çok severiz...hepde tuhaf bi tarzımız vardır..tam odanın ortasına halının üzerine bağdaş kurup otururuz....çay ve ynına antep fstığı ile koyu muhabbetlere dalarız dünde öyle oldu..saat 12 ye kadar oturmuşuz....malum o çalışıyo artık bende eve geldim....az öncede pufumu yıkıyolarmış bende çıktım suyun içinde balık gibi çırpınışı varki görme günlüküm......büyük kuzende işe idiyodu beraber indik aşağıya onu yolcu ettim..üstünü başını düzelttik.....bişey istiyomusun dedi.....ne istiyimki abimden gülen yüzü yetiyo bana....
saat birde göz doktoruna randevum var..gözümde çıkan şişlik için gidicem.....çok acıyo günlük ya..gece oturup ağladım...annem ne ddi biliyonmu sıkıntıdan dedi...ee neden randevu aldıysam. gzö doktoru bizim evde...
neyse gideyim ben baş baş...
-
günlük ya.....dün akşamdan beri çok kötyüm..isonun kardeşi hastanede....ya odaha küçücük bi bebek ya....daha 9 aylık.....doktorlar durumu düzelmez dyo.....görsen öyle tatlıki......nolur günlük ona bişey olmasın..şimdi onun için YASİN VE DALAVAT-I TEFRİCİYE DAĞITIYORUZ.....
rabbim nolur ona bişey olmasın......sende dua et günlük...