KarakoL Merkez Farketmez SiirtLiLer Board Affetmez
DikiLir KaşLar KesiLir BaşLar En güzeL AşkLar Board'da BaşLar .... :D:D:D
Printable View
KarakoL Merkez Farketmez SiirtLiLer Board Affetmez
DikiLir KaşLar KesiLir BaşLar En güzeL AşkLar Board'da BaşLar .... :D:D:D
vayy burock aşıkmı oldun boarddan birine:D
y0k Ya Ne Aşığı :D:D Aşık 0Lma Gibi Bir Duygum kaLmadı Benim :D:D
bilmem öyle deyince dedim herhalde aşık:)
y0k ÖyLesine Yazdım :D:D
Bu Gece Yüksek Dozda Bir aLkoL Kafam GüzeL Yine Aşkına Boşkoy...
İnanılmaz olur sözlerim,acı doludur yaralıdır kalbim. bilmem ki nedendir bu hüzün.
çaresizlik içinde büyüdüm tek tapancayım
>>>bu gecede gitti, be güzelim gitme kal diyemedım<<<
Ben BiLe Bizi Ayıramaz ....
mahkum oldum siirtte :(
çıldırır kahrederım
hayatımı mahfederim
buralarda durmaz giderim
elin oldugun gece.!
Aşk İpLiğiyLe DiKiLen Dikiş
Bir Ömür Boyu SöküLmez İmiş
Beni DiktiLerde Ne 0Ldu Sanki
Her Tarafım Yama Yama Yama .... :D
BENCE EWLENMELİYİZ
HEMDE BU SENE:p
merhabayla başlayıp elvedaylan bitecekse hiç başlamasın.
İçimdeki boşluğa el sürmeyeceksin
Artık benden bir iz bile görmeyeceksin
Öylesine uzağım ki erişemeyeceksin
Artık benim nefretim bile değilsin
alaca karanlıkta oLsun ölümüm kisin lambaları kısın alın götürün bütün umutlarımı Kaderim dünyada kalsın okusun ölüm fermanımı Savcı toplansın üç Bes dost on yabancı kurusun artık daragcı beni hayallerimin bittiği yerde asın
Gelip bizi alabilirsin. Biz hazırız.
Beynimdeki son kurşunLa vurdum kendimi..
GeLip aLabiLirsin emanetini....
yine aklımdalar yine sol yanımdalar...ve yine çok özledim onları...:(:(
kim demiş sarhoşluk kötü şey oysaki ben herşeyimi ayıkken kaybettim..!
ısparta yaşanmaz bir şehir...
Tavşanım artık yok...:(:(
Ya Hannan! Sensin Rana sensin Mana sensin Rahman sensin Canan!
Ruhum işgalden kurtulmaz vatan infilak eder alev ateş volkan hislerim kırık var. Püskürüyor üzerime lav! Kıvılcım korlar! Elimdeki bir avuç dolusu su ile sönmez bu yangınlar
allah rahmet eylesın gençmiydi rahmetli:)Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ben sıkıntıdan patLıyorum, ağLıyorum.. Sen daLga geçiyorsun..:(:(
bulursun ya uzaklara gitmemiştir:)Alıntı:
*GüLdeste* Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bide o sorunu bı an önce halet;)
bak kızım ne kadar güzel olursan ol ama benim kafam kadar güzel olamazsın... sarhosun biri:D
dengeme destek tutki durayım ( sagopa kajmer ) alemin kıral rap'çisi
kız kulesi sözümü tutamadım onu sana getiremicem..:) ama kendim geldim ben ve dostlarım bizi yine bütün güzelliğinle karşıladığın için teşekkürler..:)
Daha öLmedim Ama Yaşarken Beni Gömdün ... !
>kurban olayim seni bana veren dağlara oy senun gözlerune kara yazileruna..<
Hep bunu beklemiştim
Elim ayağım birbirine dolanıyor. Hiç olmayacak zannetmiştim, hiç olmayacak. Hep yalan olduğunu düşünmüştüm. Sadece laftı. Herkes birbirini kandırıyordu. Yoktu aslında böyle bir şey. Olamazdı. Ben bilmiyorsam olmamalıydı. Anlatılanlar doğru olamazdı. Sevgi vardı ama aşk yoktu. Nedensiz yere sevmek, sürekli sadece birini arzulamak yalandı, kendini avutmacaydı. Böyleydi…
Beğeniyorsun ve birilerine bu benim hayatım, sevdiğim diyorsun. İçin rahatlıyor. Seni daima diğerlerinden farklı seven birilerinin varlığını gösteriyorsun. Gözlerine baktıgımda neler hıssedıyor bılmıyorum bılmıyorum ıste Elim ayağım birbirine dolanıyor. Bir zamanlar aşkın sürekliliğine inanmadığımı söylediğim geliyor aklıma. Bu mudur büyük konuşmak, bu mu tükürdüğünü yalamak… Ansızın dediler olur bu işler… Mantık dinlemez dediler… Görürsün ve ayakların yerden kesilir… Onu gördüğünde dünyan bambaşka olur, uzaklaşırsın gidersin. Kimsenin çimdiği kendine getiremez seni. Boşuna bir tokat isteme suratına, kurtaramayız seni…Kitap okurken ya da arkadaşınla konuşurken onun yüzü gelir gözünün önüne… İşte şimdi kimsenin anlamadığı bir parlaklık bir gülümseme beliriverir gözlerinde… Sen uçarsın… Tırmanmak istersin bulduğun yere… Zaten ayakların yere basmaz…
Elim ayağım birbirine dolanıyor dedim ya…
SENİ ÇooooK SEVİYORUM
Bu AŞkı İçimde YapayaLnız Bıraktın ...
başına karaları bağla ağla kaderine ağla
amanın acayip keyfim yerine geldi yahu..:D:D
yüreğimi hiçe saymak iyi geldi iyi..:D:d:D
oh yandan yandan:D:D:Dhanım kızım piste bekliyoruz sizide...aman cnaım utanma zamanı değil göbek atma zamanı şimdi:D:D:D
Aşık oLdum.....:D:D:D
feminist oldum:D:D:D
zaten aşıktım;):)
Azap 0Ldu Yar Gidişin ... yokLugun Beni öLdürdü ... ;);)