bende senin söylediklerinin neredeyse aynını söylemiştim ama kabul edilmedi ben sadece biraz daha özet geçmiştim bakalım şawi bu cvbı kabul edecekmi?????
kankinle sevgilin arasında kalsan hangisini seçerdin?????
Printable View
bende senin söylediklerinin neredeyse aynını söylemiştim ama kabul edilmedi ben sadece biraz daha özet geçmiştim bakalım şawi bu cvbı kabul edecekmi?????
kankinle sevgilin arasında kalsan hangisini seçerdin?????
ben olsam hiçbirini yoluma devar eder yenisini bulurum :D
Siirt'te en çok hangi mekana gitmek istersin?
derbeder sevgilinin elbette yenisi bulunur ama dostun yenisi bulunurmu sence??
soruna cvbım ise kaliteli olsunda neresi olursa olsun fark yapmasss:D
dostta arkadan vuruyor etraf dost kaynıyor.
her taraf kaliteli ona bakarsan.
soru nerde kaldı....
soru : Siirt'tin en güzel gözde mekani sence hangisi?
sen iyi dost bulamamışsın o zaman en kısa zamanda gerçek bi dost bulman dileğiyle...Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
soru nerde kaldı....
soruyu unutmuşum pardon
siirtin en gözde mekanı bana göre murat marketin,saltanatın cafeleri oralar ii bence
boardda adminlerden sonra en ii ve aktif üye kim sence??
dogru ve acık Konuşmak gerekırse. hiç bir yer. gezmek istediqin zmanda gures caddesi oda 5 dakıka icin.de bitiyor.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : DeRBeDeR
soru nerde kaldı....
kızLar tepesi var orasıda. eh işte.. aile ile oturamazsın. asıL neden. nedeni daha fazka acnak istemiyorum. cunku her sey ortada.
benim qitmek istediqim. bi yer var qidiyorum gerci ama 2 gun sadece.. havaalanına qitmek orda habıre ucak ındırmek istiyorum.
soru: aşkım dediqim. hayatım dediqin. sevqilim dediqin. insanmı yoksa seni buyuten yetistiren iyi qununde kötu qununde hep daima yanında olan ailenmi ?
tabikide ailem :167:
seni sevenlemi seni sevmeyenlemi arkadaşlık edersin :167:
önce edalının sorusuna cevap vereyım. admınlerden önce en aktıf uyeler arasında sende yer alıyorsun.. :) :230:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI :edalı
boardda adminlerden sonra en ii ve aktif üye kim sence??
Beni seven daha önceLiklı. sevmeyenLede kurmaya calısırım. ama mesafe illa olacaktır.Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : HaNıM aGa
tabikide ailem :167:
seni sevenlemi seni sevmeyenlemi arkadaşlık edersin :167:
Soru : hanqi sehirlere qitmek istersin. veya hanqi ülkeye.?
beni sevenle tabii
farzetki bi tlf geldi ailenden biri seni çoook önemli bişi için çağırdı hayat memat meselesi yolda giderken birinin yol ortasında baygın olduğunu gördün o kişiyi hastaneyemi yetiştirirsin çok önemli işini halletmek için çağırdıkları yeremi gidersin???
hastaneye yetiştiirm sonra işimi yaparım :113:
sen hangi yabancı dilleri bilmek istersin :35: