class="inlineimg" /></p>
Printable View
class="inlineimg" /></p>
yasemin iyi misin?? :-(
değilim özlem..:(
son yazdıklarını okuyunca bende çok kötü oldum :-( Allah yardımcın olsun,unutma Allah(cc) sewdiklerini sınarmış,sabır....
amin canım çok saol....zorda olsa sabrediyorum ama çok zor...
farkında mısınız herkes ya sitemli ya öfkeli ya da herkesin mesajında offf öfff yaw fln var neden böyle sizce
bir rüya olsun istedim...ancak bunun için uyumam gerek demi günlük....ama nasıl ..evet nasıl uyumalıyım......uyku ilacı..hayır hayır sersemleştiriyo beni....sakinleştiri bi iğne sıla hanım tatilde...bir kaç fincan melisa çayı......oda uyku kaçırıyo......peki napıcam gnlük...
Kahrettiler beni... o vicdansızlar yıprattılar beni.. kimse bilmedi beni...
bir sevdiğim oldu adı aslı oldu... ben ona can özüm dedim...
onu bile bıktırdılar bana... onu bile unutturdular bana...
ahh be günlük sen söyle kimden bana hayır var...
kimden bana huzur, kimden bana şefkat var...
içerim tabi günlük içerim hemde of çeke çeke derinden...
dün beni istemezlerken bugün başlarının tacı oldum...
dün yüzüme bakılmazken bugün başımdan ayrılmaz oldular...
hayat buysa günlük üstü kalsın..
ben bir sigara daha yaktım...
aşkımın son külünüde serptim rüzgara...
Bizi ayıranlarda şimdi güle oynaya gidiyorlar be günlük..
Siirt Aslında yaşanılabilir bir kent...
Büyük aşkların adresi diye biliniyor..
Şimdi ben kendime ne yapmalıyım...
çekip gitsem olmaz... sen varsın bu şehirde..
kalıp savaşsam, ya ölüm ya katliam...
kalıp çalışsam ya zulüm ya eziyet..
arkama dönüp bakmadan gidemem aklım sende can özüm..
sen olmadan yapamam...
sen olmadan yaşamam....
beni benden edenler Allah'ınızdan bulun...
Haklısınız arkadaşlar çok sessizdim.Dar zamanlarda bir şeyler karalamak istemedim.Geniş zamanlar da bulamadım.Ama buralardaydım yazılarınızı okuyordum.Ama artık cee cee demek için bile yazmadan geçmemem gerekmiş anladım.
Ben olduğu gibi, düşündüğü gibi, konuştuğu gibi yazmayı sevenlerdenim.Maalesef "İçime mor asfaltlar döküldü
Ruhum ötenazi hakkını kullanmak istiyor"
tarzı bir şeyler döktüremedim ve döktürebileceğimi de sanmıyorum.Ama böyle yazanlara da imrenmiyor değilim.Yarıtıcılıklarına hayranım.Ben mi daha yüzeysel biriyim ve içimden gelenler de buna uygun şekilde yüzeysel mi diye düşünüyorum.
Herneyse uzun zamandır takmıştım bu konuya.Döktüm kurtuldum.
Dışarıda beni ürkütecek derecede güzel bir hava var bugün (siirt için konuşuyorum)Güzel havaları severim ama nedense mevsime uygunsuz bu güzel havalar artık beni rahatsız etmeye başladı.Hele de geçenlerde Stephen Hawking'in küresel ısınma konusundaki görüşlerini okuyunca aslına bakarsanız bayağı tedirgin oldum.Arkadaşlar gerçekten kıyamet denilen şey yaklaşıyor galiba.
günlük bildiğin gibi değil acayip mutluyum...o pislikten kurtuldum...boşu boşuna kendimi üzmüşüm....neyse mutluyum bunu bil istedim....sen şimdi bundan sonra gör beni......kahkaha atmak istiyorum yaaa:)