:72: :72: :72: bu cıjeklerın hepısı size :D :72: :72: :72: :54:
Printable View
:72: :72: :72: bu cıjeklerın hepısı size :D :72: :72: :72: :54:
oooo şavuran nasılsın hayat nasıl gidiyor :210: :237:
tşkler şawii :223: :54:
ben geldim selamlar arkadaşlar..
hosqeLdin. Hayat.. abla..
Saolun arkadasLar ben iyim aslında iyi diyelim iyi olalim :D
misali
cicekler yetersiz ise biraz daha yolıyım :D
a.s hoş geldin hayat ablam :25:
efsane Kardesim.. N' habersin Loo :248: :249:
idir abem tşkler seni sormalı iyisin inşllah :38:
efsane tabi hiç uyumadın şimdie esnersin...
hehe neden uyumuyorsun bakayım :D esnerken insan azını kapatır Lo :D :29: hayat abla bile qöruyor :D :211:
yaw hayat abla yabancı deyil şawi boş ver valla hayat abla 4 saat bille yatmadım :)))
keşek o 4 saatide yatmasaydın ablam o yüzden esniyorsun benim gibi yapıp uyumasaydın hiç daha zinde olurdun emin ol....
hayat abla ne diyorsa o :D
senin iyiliqini düsünuyor :D :71: :20:
yazık ya :257: :205: :38:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
keşek o 4 saatide yatmasaydın ablam o yüzden esniyorsun benim gibi yapıp uyumasaydın hiç daha zinde olurdun emin ol....
nie yazık ablam ...sawuraN sen napıyon bakim çiçekler banamı...
banada bi çiçek veren yokmu
ya ablam uykusuzsun neden yatmıyon ondan yazık dedim :212: :212: :212: al ablam bütün cicekler sana feda olsun
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
ya ablam uykusuzsun neden yatmıyon ondan yazık dedim :212: :212: :212: al ablam bütün cicekler sana feda olsun
hmmm tamam kardeşim yok alışıgım ablam uykusuzluga asıl uyku uyudummu kötü oluyom...çiçekler için çok teşekkür ederim
ahiretlik gel canım paylaşalım çiçekleri
BU ARADA ŞARKIM NASIL DİNLEDİNİZMİ....
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Ahretlik
banada bi çiçek veren yokmu
oy oy ahiretlik ablam kıyamam ben snaa bütün güller ayaklarının altına halı olsun ya sen yeterki iste :222::222::222::222::222::222::222::222::222::222: :222:
helal olsun hayat ablam her şey paylaşmaktır valla takdir ettim seniAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : hayat
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : EFSaNe_1907
hmmm tamam kardeşim yok alışıgım ablam uykusuzluga asıl uyku uyudummu kötü oluyom...çiçekler için çok teşekkür ederim
ahiretlik gel canım paylaşalım çiçekleri
saol canım Allah razı olsun bunların aynısından ve gerçeğinden 12 nisanda doğum günümdede isterim. :11:Ben adresi sana sölerim ok.
İKİ MESAJ yazma efsane üst üste saol kardeşim teşekkür ederim...
tamam hayat ablacım kızma sen
ahiretlik ablam sen adresi pm olarak at benim başım üstüneyollarım
tamam kardeşim...
:28: :28: :219: eee daha daha nasısınız
selam lar :110: :6:ya hayat abla benim ödevi bulamadınmı hala yazarı yakup kadri karaosmanoğlu tşk ler
a.s h.g
Selam Hayat Sizinle daha tanışamadık kardeş ama bayadır bende yoktum Siirtliler-Board'ta Ondan çıkaramadım kardeş.. sizi tanımak isterdim..
selam iyi gcler ben geldim kimse varmı
yaw k,mse varsa biri bişey yazsın saat sabahın 5 oldu uyanın ya canım sıkılıyo ya uyanınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :69: :25: :25:
selam arkadaşlar ben geldim :234: :251:
hpş geldin uyanmışssın gece nöbeti nasıl geçti
he valla uyandım valla nöbette tek başımaydım inşllah bu akşam birileri gelir canım cok sıkılıyodu ya :232: :225:
bekle bekle sabreden derviş muradına ermeden gebermiş :51:
he yaw siz o sıcak yatagınızda yattıgınızda ben cvp yazıyor konu acıyordum ben yazık bengünnah ben yetim ben öksüz :52: :52: :52:
tamam tamam kimse akşama gelmesse ben takılırım
bizim de iş güç zaman bulunca takılıyoruz
Slm arkadaşlar BEN! Geldimm :)
selammmmm nabersinisssssssss :267:
Esmerde geldii :)
E hadii baqalım Arkadaşlar... BU gün Hava güsell Buralarda Çaylar kimden ? :D
istediğiniz çay olsun oda benden ama hesaba karışmam ısmarlar çeker giderim :257: