tamam nasıl istersen...neyse ben kactım abim geldi bugun baya bi kaldım sitede:) neyse cumleten hayırlı geceler allaha emanet olun sawuranlım k.i.b:)bb
Printable View
tamam nasıl istersen...neyse ben kactım abim geldi bugun baya bi kaldım sitede:) neyse cumleten hayırlı geceler allaha emanet olun sawuranlım k.i.b:)bb
sende a.e.o
..!
gecenin bir yarısı saat 2.20 geçiyor..
uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum..
neyse en iyisi uykuyu yatağın içinde düşünmek o zaman uykuya dalarım belki..
herkese hayırlı geceler datlu datlu uykular..:)))))
herkeze merhaba
slm ben geldim arkadaşlar nasılsınız fazla kimse yokmuş ama sizlerede mrb
sanada merhaba :61:Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm kızlar nbr....
iyi sayılır sende ne var ne yok:)Alıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi senden nbr nazan galiba doğum günündü geç oldu ama iyiki doğdun
s.a gunaydın arkdaslar...
aSLm ama sanırım Çok Çok Geç oldu ;)
tam 4 saat :2 dakika sonra a.s dedın tbrkler..!:)
Dakikayı bile hesapladın way be tebrik ederim seni !.SaWuRaNLıM.! Hem bende yeni dersaneden geldım Anca napalım artık ;)
slm arkadaşlar ben geldim nasılsınız
slm arkadaşlar ben geldim nasılsınız
aSlm hoşgeldın by_ex iidiR tesekkür edeRm Sen nasılsın ?
hşb mavikorku iyidir ne yapalım uğraşıyoruz
sabahtan internete giremiyorum moralim bozuktu
moralim yeni yeni düzeldi
İnternete giremediğin İçin mi moralin bozuktu :)
evet ilginç bulacaksın ama öyle
bizim sektör internete dayalı olduğu için internet olmayınca işte olmuyor haliyle bizde
Yok ilginç bulmadım yani olabilir Normaldir ;)
Merhaba, bende bu siteye yeni üye oldum .SİİRT'liyim kocaeliden katılmaktayım,tüm siirtli hemşehrilerime selam olsun.
merhaba hoş geldin..!
Aleykum selam merhaba hoşgeldiniz sefalar getidirdiniz bizde tüm kocelideki hemşerilerimize saygı selam gonderiyoruzAlıntı:
murat524 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
keyıflı forumlar
aleykümselam hoş geldin abi..!Alıntı:
murat524 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kalıcı olman dileğiyle..!
nasılsınız beyler ne var ne yok ...
iiyiz tşkler seni sromalı sen nasılsın..!
Allah sukur ler olsun bugunde ıyıyız
dersler sınavlar ugrasıyoz
hayat zor
ama alısmak zorundasın herseye
aynen öle nedense benim öle bi sorunum yok ders falan ama çok isterdim..!olmadı işte
lıse mezunumusun yoksa terk mi ?
lise terk:(Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yusuf nasılsın ebi ne var ne yok..
Anladım bilmem hangi engellerden lıse yi terk ettın ama iyi olmamiş uzuldum
ama hayırlısı olsun yaw belki sende baska yetenek wwardır belkı baska iş elinden gelıyo onemlı olan onu kendınde gormek ve azımle yapmak
bu dunyaının sonu değil ...
suan elektrık teknısyenlığını okuyon ;)
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
oooo w.a.s faruk abicim ıyıyım Allah sukur abi sen nasılsın yaw abi yanına gellemedim aslında pek ıstabulda duramadım ama subatın basında ıstanbula gelıcem yanına ugrayıp bı cayını içerim :)
iyi işte bak buna sevindim basarılar ...Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yusufcum beklerim abicim istedigin zaman....bu ara bende yalnızım cıkamıyorum pek yegenim askerde....istedigin zaman gelebilirsin marketteyim :))cappucino iceriz fenamı olur :)
neyse ben kaçar.
bi saat sonra görüşmek dileği ile iyi geceler..!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]FENERIUM, sonra dewam ederız biter...!:)
selam arkadaşlar..
nasılsınız?:)))
bu arada muhabbetiniz bol olsun:)))))))
tesekkur ederim abi insallah sen yalnız deılsın abi bak burdayız ayp ettin haaa :)Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben ekspresso içicem abi benı artıl cappucıno ile kandırammasın :)
yegenin için hayırlı teskereler Allah selamet versin ...
iyi geceler tekara gorusmek uzereAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
hoşgelmiissen Rose :) iyiyz Allah sukur faruk abımle muhabbet edıyoduk buyur