Saol yusufcum allah butun mehmetciklere hayırlı teskereler nasip etsin bu arada ekspressoo cok acı yaww sana sıcak cikolata hazırlatırım :)) saka degil bugun ictim valla en guzeli bence:)
Printable View
Saol yusufcum allah butun mehmetciklere hayırlı teskereler nasip etsin bu arada ekspressoo cok acı yaww sana sıcak cikolata hazırlatırım :)) saka degil bugun ictim valla en guzeli bence:)
ROSE...hos geldinnn .. bu arada bana ufak ufak yol gorunur :)
iyiy abi afiyet olsun sıcak şokolad içeriz şimdiden tesekkur :) abi işler nasıl hersey yolunda insallahAlıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
cok sukur yusuf valla vatandasa kriz yok alısverise devam demeye calısıyoruz...:))
neee şokoled miii???
yusuf ve faruk abi hoşbuldum:))))
bende çok iyiyim ne zaman sıcak şokoled içiyorsunuz.
ve bensiz mi içiceksiniz:))))
rose ayıpsın yaw borcumuz olsun bi ara odeyelim :)) yeterki sen iste
ben kacar yaradana emanetsiniz :)) kendinize iyi bakın bide sizi dusunmeyelim :))
Alıntı:
kartal56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
vayy abim benim sağol..
ben biliyorum zaten bensiz hiç boğazınızdan geçer mi?:D))
ki sıcak çikolata gibisi yok muhteşem oluyor..
daha çok çikolatayı öle yerimde:D:D)))
Allah razı oslun abim sende kendine iyi bak..Alıntı:
selamtel kal..:)
görsuruz abi sende Allah emanetAlıntı:
+
ewt Rose şokolad içicez senıde bekleriz bak faruk abi senıde davet etti :)
Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gelmezmiyim..:)
şokoledin olduğu heryere gelirim..
sağolsun abim de açğırdı ne de olsa market onun bütün şokoledelri ben yerim artık..
biraz zarara uğrar ama neyse artık:D:D))))
slm arkadaşlar...!:)
market onunda senı ben zapt ederim gerkirse yeterkı farulk abi zarra goremesin :)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
savuranlım 1 saat olmadıkı ne işin war burda :)
hızzlıyımdır bu tür işlerde..!Alıntı:
YuSuF_iLCiN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(dışarı çıkıp sıgara içtim de geldim:));)
iyi bakalım afiyet olsun
tşkler..!
buyur beraber olsun:)
yaa aşk olsun..Alıntı:
zaten bi marketçi abim var ordada rahat bırakmıyorsun şokoledlerimi yiyim:D:D:D))))
sen merak etme ben istesemde abimi zarara uğratmam zaten:))
böyel iyi yürekli bi abi zarara uğratılırmı:?
ne bedavacısın kardeşim git paranla al :D paranmı yok git camiye dilencı ol dielnciılten ıyı iş mi war :):)Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
neyse bu kadar şaka fazla oldu :)
iyi oldu iyi..
bi ara faruk abinin marketine cebim bozuk para dolusu gelicem..
bu bozukluklar şokolet için cami önünden:D:D))))Alıntı:
İyi geceler arekadaşlar
iyi geceler hoş geldin..!ÖZBEY
selamun alykum herkese hayırlı geceler nasılsınız..
hahhaha evet ayne ole yapıcan :)Alıntı:
+
Burada hosgeldın ozbey ne var ne cok :)
hoş geldin kadirim..!Alıntı:
maziden_biri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iiyiz tşkler seni sormalı sen nasılsın ..!;)
Hoş Bulduk Yusuf İyilik sağlık sende ne var ne çok :D
iyilik saglık olduna sevındımAlıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abe bende hiçbisey yok ne yapak :)
+
mazıden biri hosgeldın
hoşgeldin özbey nasılsın?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
HERKEZE CÜMLETEN İYİ GECELER..!
sıteye resetmi atılıdı ?
Herkese kocaman merhabalar ve hayırlı cumalar.
s.a arkadaşlar ben cewdet aranıza yeni katılıyorum ee nasılsınız?
hşg cevdet siirtliler-board ailesine hoş vakit geçirmen dileğiyle
hoşgeldiniz değerli uyemiz keyıflı ve hoşca sohbetler diliyorumAlıntı:
cevdet Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
siirtten bu kdar uzak kalmak cok zormus şimdi daha iyi anlıyorum bu siteyi kuranlara tesekkur edıyorum. istanbuldan selamlar
slm millet abiler ablalar kardeşler nbrsiniz?:)
ellerinden öperiz:P
İstanbuldan Aleyküm selamlar:)))Alıntı:
cevdet Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
evet insanın memleketinden uzak kalması zor.
çok şükür iyiyim sindy kardeşim sen nasılsın?:)
baya enerji dolu gördüm seni hayırdır:)
yeni şarjdan çıkardık da omnu:)
şavunralı bakıyorumda formundasın..Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kaçırmıyosun..
espiriyi...
bende iyiyim her zamanki halim enerji dolu :P
şawuranlım ben ellerinden öperim:D