hoş geldin sen nasılsın nasıl gidiyoAlıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
hoş geldin sen nasılsın nasıl gidiyoAlıntı:
nazan56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şavuranlım o kadar oynamak istiyorsan ben aradan çekilirim halı saha maçındaAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş geldin NZAN..!nasılsın:cool:Alıntı:
slm arkadaslar nasılsınız bakım
h.b sawu h.b asii
idir sizden nbr...
hoş geldin esmer tşkler senı sormalı sen nasılsın..!Alıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bomba gibiyim allaha sükür sizler nasılsınız
seni görünce daha iyi oluyoruz..!
slm millett....
aleyküm selam senmıydım gelen ya abdulselam:)Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın..!:)
afiyet olsun şavuranlım
tşkler kardeşim buyur beraber olsun..!Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsınız arkadaşlarr....
tşkler senı sormalı sen nasılsın..!Alıntı:
dj_koso Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben yedim kuru fasulye ve pilav yersen e-posta ile biraz göndereyim:DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler kardeşim tokum saol..!
tşk...iyim allah razı olsun.Alıntı:
selamun aleykum arkdaslar nasılsınız
a.selam modemin nasıl mazi iyileştimi
Alıntı:
maziden_biri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
a.leyküm selam hoş geldin
iyileşmedi şimdi netteyim h.b :D nasılsınız ette ve sawo:D
iyidir seni sormalı bugün hasta ziyeretine gelecektim vakit bulamadım tekrar gecmiş olsun
allah razı olsun :D hasta kabul etmıyordula zaten :D durumlar nasıl sizin:D ya biri acsıno radyoya girelim
Böle iyi ..!
tmm tmm sawo akıllı uslu dur ama aynı hatayı bi daha yaparsan biliyorsun ne olur
Benım yaptığım hata falan degıldı rohan abı acıkladı herseyi...!
Kapatalım konuyu...!
abi ne oluyor ben mal gibi ortada kaldım bir açıklama beklıyorum:)
Arkadaşlar sıtede sorun vaer..!
haydı arkadaşlar heppinize iyi geceler..!
1 saat sonra görüşmek dıleği ile k.i.b..!;)
selamualeyküm kimsse varmı???
aleyküm selam ben varım h.g kardeş..!;)Alıntı:
cılgın_men Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
h.b teşekkürler nasılsınızAlıntı:
Tşkler sizleri sormalı sızler nasılsınız..!
idare işte geçinip gidiyoruz birde bir sorum olacak bu nikin ismini değiştirebilirmiyiz yada
onu rohan abimize veya yöneticilerine sorsan..!;)
tmm aynısını yaptım pm gönderdim rohan abiye teşekkürler
Rıca en iyisini yaptın..!;)
Ette_056 uyandıysa yanıma gel...
benım yanımda ette :))
günaydınnnn