-
geldim günlüküm...canım sıkkın kafam bozuk..yorgunum....beynim patlamak üzere....gerzek bi kızın yüzünden işler karöman çorman oldu...bide gelip bunları niye yapmadın dmezmi......bağıramadımda.....halil abiye dua etsin.......tuhaf bişey oldu...
mustafa abi işe başladı abimin çok yakın arkadaşı...iş istedim bugün ondan..
-mustafa abii
-.....
-mustafa abiiiiiiiiiiiii
-.....
-mustafa abi...
-ya nevar yasemin neeeeeee...diye bi bağırdı şaştım....niye bağırdınki şimdi bana dedim......yüz kere efendim yasemin ya hala ustafa abi diyosun dedi kızarak...ama yüzüme bakmayınca bana demiyosun sandım..dedim.....>neyse ben gideyim..görüşürüz..
dua et bana...
-
sevqiLi qünnük...
İbret olmayan gözde, hikmet de yoktur.
O gözün sahibi hayvan gibidir.
Bu dünyanın yalancı izzetine mağrur olma! Kişi, ahireti unutmamak gerektir.
Ömrünün müddeti bitince, Azrail aleyhisselam gelir, canını almadan ölüm hançeriyle vurur.
Nefsinle, kalbinin arasında bir perde vardır.
O zaman o perde yırtılır.
Kendini görürsün ki, adem değil bir canavar imişsin.
-
geldim günlüküm bugün erkenciyim ee bırakta okadarda olsun demi..çok yoruldum bugün...ama süper bi gün geçirdim...işleri yetiştiremedi atölyemiz...verdiğim teslim tarihine yetişmedi.....bütün işler bırakıldı bende dahil iş temzilemeye başladık..tam bi cümbüştü...abim mustafa abi ve ben...urubu kurup bi köşeye geçtik....gırgır şamata...karnım ağrıdı gülmekten..öyleki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım...p>
halil abim bana çok iyi davranıyo.....iş ortamına yavaş yavaş alışıyorum...ama mesaiye dayanamıyorum.....bünyem zayıf kaldıramıyorum.....ve arefe gününe kadar hiç tatil yapmadan ful çalışıyoruz..:(
bayramda isomla murat bize gelcek..mendil alıcam onara..börek ve tatlı açıcam:D söz verdim...sonra sinemaya gidicez.....ordanda bowling oynamaya....inş o çocuk orda yoktur...işte böyle günlük..günler tepolu geçiyo..
de hayde ben g,deyim..özle beni olurmu:D:D
-
Valla günlük bu son zamanlarda her ne kadar mutlu olsamda hayatı dolu dolu sevdiğim arkadaşlarla geçiriyor olsamda ve sana uğrayıp selam vermiyorsamda hayat güzel ve romantik geçiyor.
mutluluğuma engel olma be cane...
ahmet okeyde iyi gidiyordu biliyon mu? ha bire garsonu çağırıp sipariş veriyordu.
az daha atom diye bir içeçek siparişi verecekti.. pahalı olanından..
ama galiba boğazında kaldı.. elde onda kaldı.... :)
ben artık eskisi gibi sabahın köründe uyanıpta gece geç saatlere kadar kalmıyorum..
hani ramazanın başlangıcında da sahura kadar çalışıp sabah 8de diğer işlerime de koşuşturuyordum ya..
artık öle bişi yok... istediğin zaman uyu istediğin zaman kalk istediğin zaman işe git devri başladı...
ne kadar mutluyum ah bilebilsen cane...
sadece bugün yoruldum oda birazcık...
Siirt kitabı bastırılmıştı ankara matbaasında onları koliyle 3. kata taşıdım o kadar...
eh biraz yoruldum ama olsun canım...
ya ben hayatı bazen sevmesemde o beni seviyor...
Bu mübarek günde Dualarım sevdiklerimle olsun..
Dilerim rabbimden sevdiklerimde dualrı benimle olur..
Allah herkesin rızzıkını dilediği kadar verir...
Mü-min kardeşlerimi şerden günahlardan uzak tutsun...
haydi hoşçakal canımın içi...
-
canım yanıyo günlük..boğazımda bişeyler tıkanıp duruyo....
-
jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
-
güzel bi şarkı eşliğinde geldim yine sana günlük..titreyişimle...canımın ne kadar sıkkın olduğunun farkındasın değilmi.....neden ben uzun süre mutlu olamıyorum......günlük......kötü birimiyim sence.......dün varya dün.....çok kötüydüm...ağlamamak için kendimi zor ttutum..annemle tartıştık..abimle tartıştık...gül ve abim......bu akşam karakoluna dönüyo..onun sıkıntısını yaşarken.....bana söylediği yalanla dikildi karşıma....umrunda değilmişiz....kafasında tek bişey varmış oda sevgilisi....burda onun sıkıntısını çeken ben..onun yüzünden annemle babamla papaz olan ben...ama umrunda olmayan yine ben....
neyse günlük...herşeyi sineme çekmeyi biliyorum nede olsa bendeki yürek uyştu artık....
of...gidip biraz daha gülümseyeyeim..:(:(
-
hhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
-
Yazmak istiyorum sana..
İçimdekilerin hepsini kusmak ? Geçermi o zaman rahat uyuyabiLirmiyim bu gece? Düşünmeden geçmişi geLeceği / oLanı biteni...
Canım sıkkın..
Canım sıkkın..
Canım sıkkın..
Canım sıkkın..
Canım sıkkın..
Canım sıkkın..
İnsan kendisine söz geçiremez mi günlük.. Geçiremiyorum!
Baş edemiyorum kendimLe tüm herşey bu yüzden.Her defasında aLdanmayacağım diyorum sonra yine cezasını çekiyorum aLdanmışLıkLarımın..
Susmayı huy edindim sanki.. Konuşamıyorm insanLara içimde kalıyor herşey ve acıtıyor beni.. Anlamıyorum kime ceza veriyorum ? kendıme mi karşımdakine mi?
Kendime bu kadar eziyet ettiğim için sevmiyorum içimdeki beni..
Herşey benim eLimde biLiorum biLdiğim halde kendim için bi adım biLe kımıLdamıorum..
İçtiğim sigaranın dumanında boğuLasım var günLük!!
O kadar doLdum ki.Olur olmaz alınganLıklar kırgınLıklar.. Diyorum ya ne kendimi anLıorum nede sebebimi !
O ayrı bi konu zaten..
Hiçbir yorum yapamıorum ona... Ne konuşmamdan anLıyor ne susmamdan.. BekLemiorum zaten o'ndan anLayış bekLemiyorum..
Uğramıyacam daha buraLara..
Kaçıyorum Bu Dünyadan..
Nedenini Hiç Sorma!.. Söylüyorum.. dün gece 2 defa kalbim sıkıştı :( Siirt bana ağladı. ben gençliğime
BakışLarım Benim DeğiL Artık..
Sesim Değişti..
Bu Kez Başka Gittim Kendimden!..
olurda gidersem bu dünyadan bu yazı sana olsun hatıram... :(
-
iş okul arası mekik dokumaktan sıkıldım lise çağlarından başlayan çalışma hayatımı memurlukla iyice monotonlaştırdım canım sıkılıyo tatil yapmak gezmek dolaşmak yürümek arkadaşlarla sohbet etmek(siirte arkadaşımda yok ya) istiyorum ne söleyebilirimki
SİİRT SEVGİLİ SÜRGÜNÜM beni benden ettinya gençliğimi tüketiyosun ya helal olsun.