ben varım..!:p
Printable View
ben varım..!:p
mrb şavuranlım nasılsın hayırdır durusu sana neden kızgın
TŞKLER ABİ SENI SORMALI SEN NASILSIN..!
ESKIDEN KALMA BI KİN(nefret)..!
anladım kardeşim bende iyiyi saol ee ne var ne yok sanırım bizden başka kimse yok
Galiba yoq..!;)
iyi şimdilik siteye biz nöbet tutalım birileri gelene kadar
Ben 2 saattır burdayım nöbette
benım nöbet bitmiştir
site sana emanet..!:)
ben senden nefret etmiyorum üstelik eskiden kalma bi konu değil,bunuda belirt miilet yanlış anlıycak arkamdan konuştuğuklarını itiraf edersen sevinirim,bana çatlak ve manyaq dediğini söyle lütfen haberleri olsun arkadaşlarında
tamam şimdilik ben bakarım ama işim çıksa firar ederim ona göre
slm millet ben geldim şavuranlım ne yapmışsınız sen böyle durusu burnundan soluyor:)))))
Her gelen aynı soruyu soruyo duru sende değiştir be ..!
Tmm özür diliyoruz senden değiştir hadi:)
hahh işte böylee aferin ne oldu özürdiledinde burnun yeremi düştü,özürdilemekte bi erdemdir..
neyse durusu bak özür diledi barışın artık
iyiki bi özür diledik burnumuzdan getirme:)Alıntı:
durusu Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
;)
tmm tmm yeteri kadar rencide oldun özrünü kabul ediyorum adın herneyse;)
bakın ne güzel barıştınız
Kolay kolay özür dilemem he haberın ola;)
tamam konu kapandıysa sohbete başlayalı mı?....:)):)))
bencede uzatmayın ve barışın uzatmanın bi anlamı yok
suçlu olduğunu kabul ettiğin için özürdiledin en büyük erdemide sen kaptın hadi yine iyisin sayemde bak özürdilemeyide öğrendin aferiinn sana:) barıştık barıştık merak etmeyin arkadaşlar,taakkii bi dahaki hatasına kadar.Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi bu akşam bizim eve misafirliğe gelsene yaw sohbetini özlemişim:))):D:D:D:DAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Ama sanada nasıl yetiştirmiş he ..!
Sana çatlaq dediğimi :(
helal olsun onada ..! X
evet ve yine mutlu bi sonnnnnnnnnn yurtta sulh cihanda sulh board ta sulh :D
ha ha haaaa:) şimdilik
hayırdır durusu ileriye dönük kötü planlarınmı var yoksa:D:D:D:D
durusu senden korkmaya başladım şavuranlım başına kötü bi bela açmışsın :D
öylemi görünüyo ordan ette,yok yokk ben dupduru bir su gibi saf ve masumum;) öyle şeytanlıklarla işim olmaz merak etme.arkadaşına zarar vermiycem emin ol:)
yok öyle bir planın varsa beraber yapalım diyecektim kendisini bende hiç sevmem:))))
durusu bu sitede ki herkes beim arkadaşım evet saf olduğun belli :D
:p .MELEK MELEK...!:p
al işte ne diyim şimdi ben sana susuyorum yorum yapmıycam yalnız efe
şavuranlım kurtuluşun yok bende durusu ya yardım ediyorum
artık çin işkencesi bile çektirsen hak veriyorum arkandayım ve seni destekliyorum
SENDEN BİŞİ ÇIKMAZ SENIN KALBIN TEMIZ:p
DURU ARTIK KAPAT KONUYU BENCE..!
yok gayet iyi gidiyoruz şavuranlım kurtuluşun yok
ya ben açmıyorumki konuyu kendi kendine açılıyo
bak durusu şavuranlım nede güzel yazmış
ii etmiş her ne yazmışsa agam istersenız kapatalım bu konuyu he ne dersınız..!Alıntı:
yalnız efe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bencede kapatalım
bencede