guzel guzel sndy :D durumayye sende nanelimon iç yoksa ajdarın nane nane sarkısın dinle :D:D:D
Printable View
guzel guzel sndy :D durumayye sende nanelimon iç yoksa ajdarın nane nane sarkısın dinle :D:D:D
çok sağol yaa çok şifalı oldu,anlaşılan gribimi geçirmeye niyetli değilsinde sağırlaşmama sebep olcaksın sağol valla:)) ben almayım
kız neden öyle diyosun duru mayye hemşomuz o bizim öyle diyolar söyleyenlerin yalacısıyım
ya arkadaşlar heppinizin ELEMAN abimizden özür dilemesi gerekırken neden x arkadaşlarımızdan özür diliyorsunuz anlıyamadım..!
o zaman bende siirtli olmaktan istifa ediyorum o siirtliyse banane yaw
:):) siz bilirsiz valla ben tavsiyemı ederim cekip giderim ::) artık hayırlısı 06 :D
biz zaten eleman abimizden özürdiledik
ben konusmamım yapmıstım anayanb anladı
sohpeti farklı konular içinde yapmaktan ve oyunlardan vaz geçip beni ve diğer yöneticileri zor durumda bırakmayıp artı sitenin görüntüsü ve misyonunu bir düzene koyduğunuzdan ötürü teşekkürler arkadaşlar bir sohbet odası bir oyun dışında top onda anlamlı konuların dönmesi tercihimizdir dikkat ederseniz seviniriz ki ettiniz de sevindirdinizde teşekkürler
eleman abi arkadaslar gerekli acıklamayı yaptım ve oyunu bıraktılar bunların hepsi senin sayende oldu asıl tsk sana etmek lazım ( TESEKKUR EDERİM ELEMAN ABİ)
abi kusura bakma bende özür diliyorum sizi zor durumda bıraktığımız için
eleman abi senden bi kaç kez özür diledim ve bide herkezın huzurunda dılıyorum..!
kusura baqma abıcım bı daha kafanı arıtmayız;)
herşey için teşekkür ediyoruz;)
anlayışınızdan ötürü ben teşekkür eder aynı zamanda kutlarım ....
bu site sizin sahip çıkacak olanlarda sizlersiniz geriye bir arşiv bırakmak varken neden çöp yıgını kalsınki ;)
sana her zaman kı gibi katılıyorm abi sana saygım sonsuz gercekten guzel konustun neyse ben kacıyorumn herkese hayırlı aksamlar...
slm herkese
aleykumselam
slm ben geldim sohbet etmek isteyen var mı?.....
a.s sendeji hoşgeldin:D
hoş buduk inşallah ee anlat nasıl gidiyor doğum günü kızı:)))))))))))
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
dogum günü kızı?:D
idare nolsun
sen nasılsın inşallah?:D
dünkü konuyu düşünmekten başıma migren girdi inşallah sen cevabını bulmuşsundur:D:D:D:D:D
sorma yaw
gözüme uyku girmiyor
labaratuwarlarda sabahladım:D:D
yapma ya o kadar mı kötü bende delirmek üzereyim :D:D:D
düşün düşün zordur işin
siirrtte hawalar nasıl?
sabah yağmurla başımı yıkadım öğleden sonrada güneşle kurulandım :D:D
adasasdasdasda:D:D
kar yagmıyormu peki?
bişy anlamadım ama siirtte bugün kar yağmadığını adım gibi biliyorum
selamun aleykum nasılsını board ailesi:D
a.selam hg
a.s hos geldin maziden biri :D kadirim ne yapıyorsun
hos bulduk sefaları getirdim yanımda suıkast :D ceymıs nasılsın iyi mısın ;?
herkese mrb
herkese hayırlı geceler nasılsınız bakem :D
Oo merhaba akşamcı
tşkler senı sormalı sen nasılsın..!;)
iyiyim bu arada nickimi değiştirdim :D nasıl olmus babacan rohan ab e sagolsun
Yıkıyorus ortalığı !;)
hıhı ne demezsin ozellikle sen yıkıosun hangi insaat şirketinin adına calısıyorsun yıktıgın ev basına ne kadar para alıyorsun
yenı gune basladık herkese gunaydın...
gunaydın arkadaslar :) bi kaybolup bi cıkıyorum :D
selamun aleykum ağalar :)