Aleykum selam amca...
dersin bitti mi?
Printable View
Aleykum selam amca...
dersin bitti mi?
günaydın...
günaydın arkadaşlar nasılsınız yeni bir güne yeni ve güzel umutlarla girmeniz dileğiyle
allah razı olsun cook iyiyiz sizler nasılsınız
[quote=BahtsıZ;239464]günaydın arkadaşlar nasılsınız yeni bir güne yeni ve güzel umutlarla girmeniz dileğiyle[/quos
slm arkadaslar nasılsınız
Slm tum guzel ve sevilen insanlar
esmer hos geldin bizler iyiyiz sen nasılsın.... bedriano a.s hos geldin gunaydın bu arada o senın guzellıgın seın sevecenligin :Dtskler
Kartal56 Saygılar sevgiler.. sabah şerifleriniz hayırlı olsun...
Bahtsız seni görmek güzel... iyi forumlar..
Amca 965'teyim.. gelsene...
selam arkadaşlar..!
a.s hos geldin sawuri
tşkler kardeşim hoş bulduk nasılsınız..!
iyiyiz senı sormalı
gelebilirmiyim:D:D:D
buyur kucuk hanım h.g nasılsın
h.b teşekkürler sen nasılsın.:)
allaha sukur iyiyim :D surunup gidiyoz:) istalbullısen ilemi havalar nasıl oraada
he üle.....buz gibi hava..:d
vursaydın daha iiyi olurdu :( burdada ole havalar soguk valla istnin neresinde kalıon..
ümraniyede.....bişey yapmadımki ama:(:(:(:(
he ule dedin korktum:( umranıye hımm guzel :D bende gecen yaz esenlerde kalıodum cook guzel ama cook buyuk ya insanı yutuyor valla siirt gibisi yok
bende istanbul gibisi yok derim..herkesin yaiadığı yer işte....ben bu kalabalığı koşuşturmayıo seviyorum
ne diyeyim aferin ole yapmaya devam et kımse yogurdum ekşi demez:D ama gercekten bi cok ili gezdim siirt gibisini gormedim siirt farklı herseyden burda dogupp burda buyumemden olsa gerek...
selam arkadaşlar nasılsınız? size bi öneride bulunucam bilmiyorum siz nedersiniz?... bugün BARIŞ MANÇO abimizin 10. ölüm yıldönümü onu sevenler onun anısına ALTAKKİ ÜYEYE SORU SORMA oyununda herkes barış mançonun bi şarkısının adını yazsa nasıl olur? yorumlarınızı bekliyorum
allah razı olsun :D oyun yuzunden bi cook sey oldu istersen burda yazarz gulpembe
durusu yanlış konnuyu konuyu verdın şu an ne dinliyorsun konusu olacaktı o galıba
ule aaferi san delikanlı :D ette naber ya karaborsa olmussun ya
asi dün maça gelecektın neden gelmedın bı sorun mu çıktı kardeşim
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ette nerdesin...
hayırlı aksamlar genclik
sanada gençlik nbrsin nasıl gidiyor gerçi daha yeni toplantıdan çıktık ama :)
birşey olmaz ne olacak hos sohbet etmek iyidir
hayırlı akşamlar..!
merhaba sawuri
ooo şavo hoş geldin kardeş toplantıda bizi aydınlattığın için sağol sohbetşn süperdi
adam hep gırgır samata yapıyordu guluyordu konusmasını bana yapıyordu :D
Tşkler kardeşim sizleri aydınlattı isem ne mutlu bana..!;)
yaptığı konuşmada konuşma olsa devamlı kız böle tavlanır laf böyle atılır lafan:)Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
gercekten benı cook aydınlattın florans gibisin sagol
yeni üretilmiş ampul gibi verdiği bilgilerle AB ye bile gireriz yani
İyi geceLer arkadaşLar