Sanada iyi geceler..!
Printable View
Sanada iyi geceler..!
keyifler yerinde bakıyorum
olmazmı rohan abi seminerden sonra süper geçti valla
sende karizmaydın valla:D:D:D
HE VALLAH öle salonun en karızması;)
Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
imaj hocası bendim :)))) karizma olmazmı
hemende üstüne alın böyle şeyleri imaj tasarım bana aitti nbrAlıntı:
c_anbaz56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abisi sen önümüzdeki pazar benıde öle karızma yapsana manita ile buluşacamAlıntı:
c_anbaz56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
(ince iş);)
o zaman para konuşur kardeşim :D
seve seve neden olmasın :)) gerçi siirtimizde kötü görünümlü kimse kalmamış.tüm gençlerimiz karizmatik olmuş :)).manitalar düşünsün kendilerini .yanılş bişey yazdı isem af ola :)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sor bi :))
dur bi iddaa girelim.kaybeden ilk projeyi hazırlayacak :))
ya biz karızmayızda o kadarda değil
rohan abi gibi olmak istiyok
gerçi hayatta ABİMİZ gibi karızma olamayız;)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:))))
bak asi-ette işin ehli.bi görün ona istersen
tamam ben kabülüm ama bunu bil rohan abiye öyle giyinmesini ben söyledimAlıntı:
Alıntı:
o şekil giyinmesi gerekiyordu zaten :) ama imaj biraz farklı saç,ayakabı,kravat rengi vb. :))))
karavatı bile ben bağladım hehe :))))))
yav bişy soracam sen rohan abinin nesi oluyon
Alıntı:
sadece eski bir dostu :)
merhaba millet kaynatıyorsunuz bakıyorum
aldınız gazi tabi oturumda :)
selamün aleyküm,,
hayırlı geceler,,
nasılsınız arkadaşlar,,
nasıl gidiyor hayat:))))
merhaba hoşgeldin
uzun Bir Süre Sonra Yine Ben Geldim :D:D:D::D
aleykümselam sende hoşgeldin kardeşim
hoşbuldum Allah razı olsun..Alıntı:
nasılsınız..
maşallah sohbetiniz pek güzel..
nefesimsin kardeşim..
nerelerdesin yaww sen..
bi abla hiç bu kadar merakta bırakılırmı?.
ayıp yaww:D:D..
nasıl gidiyor antremanlar..
nasılsın?:)))
hayırlı geceler.
arkadaşlar heppiniz hoş geldiniz .
özellikle saygı değer eleman abimiz;)
vay şavuranlım dersini almış ve akıllanmışsın
hepiniz hoş geldiniz
koca bir merhaba daha burda bulunalar ve yeni gelenlere herkese iyi ve eğlenceli geceler
İyidir Ablacım ALLAHa Şükür Sen Nasılsın Nasıl Gidiyor. yaw Hiç Sorma Maçlar Antrenmanlar Dersler Derken pc Açmaya Fırsat Bile Bulamıyorum
Hea Sanki Çok sordugun VArsa Merakta Kaldım Diyorsun :D
Yağcı Hane Bana Özellikle Hos Geldın Demek Yokmu :40:Alıntı:
yoq sende bana göre normal bir vatadaşsın;):pAlıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ayrimcilik yapmıyalım ;):)
Way Alicim Ölemi Olduk Sımdı
gitmeyin savinin üstüne
ne yapacağını şaşırdı çocuk cazgırlaşıyor saygılı ol diyoruz saygı gösteriyor yağcı diyoruz yapmıyalım gençler ayıboluyor :D
aman kardeşim derslerin antremanların iyi olsun da biz hiç konuşmasak da olur..
aaa canım kardeşim seven ablalar genelde kardeşlerini sevidğini belli etmez..
yoksa cidden merak ettim ama neden nete girmediğini tahmin ettim:))))
bende çok şükür iyiyim bu halimize bin şükür..
herekse hoşbuldum Allah razı olsun sizler nasılsınız?
görüyon dimi ELEMAN abi ne olsak yaranamıyoruz:)
saygılı oluyok yağcı dıyor, diğeri oluyok saygısız oluyok (gerçi hayatta öle bişi yapmam);)
de gelde isyan etme;):)
vala haklısın abicim..Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
şavuranlım ilk geldiğinde de saygılıydı zaten maşallah faydalı konular yorumlar falan iyi gidiyor..
inşAllah hep böyle iiyi gider..
karışamyın kardeşime..:)))
rose apla sende az değilsin he;)
avukatım olurmussunuz:)
Elaman Abi Öle Bi İsim Yazmışsın Bir An Selim Sandım :D ALLAH korusun O Geldi Sandım :D
ELaman Abi Şawuranlım Senden Baya Korkmus Bu Gece Kesin Girersin Rüyasına :d
aslında avukatlık biriyim ama hakka hukuğa başlarsam birdaha bırakamam en iyisi böyle..Alıntı:
avukatlıktan yanısıra ablalık daha güzel:)))
Ben Kaçar ALLAH a Emanet Olun Sizleri Çok Seviyorum İyi Geceler.
Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaw eleman abi bunun hakkı nedir :)
şimdi bişi yazsan saygısız derler:)
şakir ne alakası var korkmak la sende abarttın ha:)
demek sanada abi çeksek kokrktu dıecen he:p