ne çabuk bi pes ediştir bu günlük.....kümdenmi bahsediyorum...derbederden....güçlüyüm demeli insan..inadına gülümsemeliki vazgeçmeli onu üzmeye yeminli insanlar.....gitmememeli sıkıntıyı bile terketmemeli insan...zira bu terkediş olmaz basbaya bi kaçış olur...daha çok şahlanır ozaman sıkıntılar.....izin vermemeli.....yana yana da olsa savaşmayı bilmeli....gitmeden susarakta olsa kalmalı......
günlük bazen düşünüyorum aslında herzaman düşünüyorum....nolucam ben...ne zaman içimden gelerek gülümsicem.......dün akşam halamlardaydım...nete girdim kuzenimle....bizim cidenin sitesi varya oraya....ssen nerdeydin bu zamana kadar site renklendi diyolar saolsunlar.....ama ben cideyi sevmediğim için orayıda sevemedim..ayıp olmasın diyede sustum bişey demedim....dertleştik beraber kuzenle........ne zamandır görüşemiyoduk......biri okul anılarını anlattı biri iş anılarını diğeride kız arkadaşını......köyden gelendede tık yok:)ya asıl aşkımı görsen günlük yürümeye başladı biliyomusun....teyzesinin balı o ya.....bi kavga ediyoki benle göme..yo yo seviyo ama ben çok ısırıyorum ya kızıyo bana:))
neyse hala kızıy aradı beni....ciddi ciddi evleniyo günlük...polis eniştemiz olcak....kurban bayramında istemeye gelcekler..düğünümüz adanada olcak..kuzen diyoki ee sanada adanadan buluruz bi kısmet...güldüm sen araştır bakalım dedim........günlük varya hiç kimseyi istemiyorum........şuan gözümde herkes yalancı......eğer bi dürüst yakalarsam o zaman bırakmam peşini:)))
ay neyse ya......kurtiye ulaşamıyorum günlük..bu haftasonu terasta kutlama yapaıcaktık......ama son telefon konuşmamızda beni dinlememşşti bile.......off off..
öyle çok şey varki anlatıcak......anlatırsam belki biticek ama biterse bende biticem....susayım günlük savaşmaya ve gülümsemeye devam...
kocaman dişlerini gösteren gülücük:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D