suçum sana aşık olmak.. cezam sensiz nefes almak.. ya sen olursun yar ya sen olursun sen bana bir hediye hem soluksun...nefes almak senle başladı senle biter... gönlümde bir tek sen varsın sen son olursun....
Printable View
suçum sana aşık olmak.. cezam sensiz nefes almak.. ya sen olursun yar ya sen olursun sen bana bir hediye hem soluksun...nefes almak senle başladı senle biter... gönlümde bir tek sen varsın sen son olursun....
Bir kış gecesi kar taneleri seni gözetliyor...
neden geldim bu dünyaya hakkım yokmu yaşamaya halimden sen anlasana. anlasana.!!!!
Rüyada evinize görücü geldigini görmek, eger evde bir genç kiz varsa çok yakin bir zamanda evlenecegine, eger bekar iseniz sizin yakinda bir evlilik yapacaginiza, evli iseniz eve bir hizmetçi alacaginiza isarettir.
HasretinLe BeLki y0kLuğunLa AsLa . . .
Gitti de gelmedi....
Ez u tu ne li ber derya runiştine..
ćaηıм ςєкєя вiя кızı кaηıм aкaя кıямızı düηγaLaяı ωєяSєLєя dєğişмєм aγ γıLdızı..
Birer birer tükeniyoruz.
ne yaptıgımı bide ben bilsem... :@
bügünde gelmedın.!!:(
BEN HEP ORADAYIM:
GÖZLERİNİN ULAŞTIĞI EN SON NOKTADA...
VE NEFESiN KADAR YAKINDA....
Hayat; bu kadar zor olmak zorundamısın!!!
Bu can feda yoluna..
Ya seninle, ya da asla....
Sensin, mutluluğumun ta kendisi
göz;gözü gözleyen gözleri gözler
нαуαтıм∂αη gι∂єηℓєя вιя ∂αнα gєяι gєℓмєуι нαуαℓ вιℓє єтмєуιη..! нαуαтıмα уєηι gιяєηℓєя gιтмєуι ∂üşüηüяѕєηιz нιç вєкℓємєуιη..! кαℓıρ тαηıмαкѕα αмα¢ıηız ∂υяυρ ιzℓєуιη вαşкαℓαяıη∂αη ∂єğιℓ вєηι вєη∂єη öğяєηιη..! zιяα вєη αяα∂ıкℓαяıмα ѕαнιρ, ѕαнιρ σℓ∂υкℓαяıмα ιѕє тυткυηυм..!!
Kalßim Kalßine Emanet Yar...
ßen Ruhuna Talißim.
küçük günahsız bir karıncayı haşladım kendimi hiç affetmicim..benide atın cemin yanına:(:(
Hep sana dua ediyorum Hayalimi Büyük bir süpriz yaparak gerçekleştirdiğin için.
ben geldimm
Çok yorgunum[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]bırak gözlerinde dinleneyim ve dileneyim ömrümün en güzel yıllarını kirpiklerinden..
Tom jeRryi yakaLayana kdr.. ♥ sLwesTer Twetyi miDeye inDirene kdr.. ♥ Cedric 9 yaSına qiRene kdr..♥ TEK AŞKIM GS ♥♥♥ =))
helal olsun kanky...:1:Alıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Süperrrrr.....:DAlıntı:
!!..SeRSeRiNiM..!! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne dmk memo ya her zaman :D
bencede süper.. :D:D
ben o eski ben değilim hiç dğeilim..
bılmıyorum kı aradan gecen bunca zamanda ne olduda......
belkide saksı düşmüştür gökten...
moralim çok bozuk.
hüsnü şenlendirici bile şenlendiremez beni
neden moral bozuk yapabileceğimiz bişi varmı yarın bayram benimde canım sıkkın çokkkk((
o zaman hüsnü şenlendirici çağırmak lazım :)
bu çılgınca oyun sona erdi.....!!!
faydası olurmu dersiniz
her yolun sonu olduğu gibi bununda sonu varmış...
sosyete harclıgım nerdeee :D:D
Yanlızlık paylaşılmaz
Paylaşılırsa yanlızlık olmaz
Yanar sobasında
Yalnız'ın üşüyen bakışları
Lambasında karanlığa dönük
Bir ışık titrek sönük sönük
Penceresi dışına kapanmıştır
Kapısı içine örtük
sitedkei tatlı beni ye diye bas bas bağırıyo ama ya:D
Geriye kaldı kaymakam...
Uzun bi aradan sonra sizlerleyim yine..