Önce İstanbul ve 16 Aralık'ta Siirt'te...
Beni özleyen yok ki...
Printable View
Önce İstanbul ve 16 Aralık'ta Siirt'te...
Beni özleyen yok ki...
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yanımda olmasanda sni içimde ,derinde bi yerlerde hissetmeyi özledm x/
SarıGiyer Güneş oLurum...
Mavi Giyer Bulut oLurum...
Yeşil Giyer Ağaç Olurum...
Siyah Giyer Senin oLurum...
Ama Benim oLmassan...
Beyaz Giyer öLü oLurum...
Okusa ne yazar okumasa ne...
Ben anladım:D:D
Tatlım neyi anladın :)Alıntı:
_HıZZaL_ Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bugün sarmaları kötü sardımı:D
Teşekkür ederim Arkadaşım...
Sana geçmişle ilgili sorular sormayacağım.
Olup biten beni ilgilendirmez.
Seni yeniden görmek, Bundan böyle yine seninle beraber geçireceğimiz günleri düşünmek bile yetiyor bana...
Teşekkürler arkadaşım.
Çok konuştuğu için ve bu nedenle bunalıma girip işime geç kaldıysam da;
İyi ki o adam Beni köşe de konuşmaya tutmuş...
özlenen aslında kendini bilmiyor...aslında benim özlediğim o...
Dün, Saz ve ingilizce kursu için siskav'a başvurdum da...
Sende benimle beraber kurslara gelmek ister misin?
Kurs sonunda sertifika da veriyorlar.
İstiyorsan gitar kursuna da gelebilirsin...
Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bence o kadar emin olma arkadasım.. :D
Yürek sızlarken, sen umursamazken,
kalp acırken, sen bilmezken,
en sıcak gözyaşım yanağımdan süzülürken, sen yanımda değilken,
ben neyleyim aşk-ı ???
Sabah kahvaltı yapmadan çıkıp gezecektim bir başıma...
Arkadaşın biri çekip gidince sabah diğer arkadaşımı yanlız bırakmak olmaz dedim.
Bu yüzden onuda uyandırıp beraber gezecez saat 12'ye kadar...
Haberin olsun istedim. Yani gelip bizi almana gerek yok ;)
Yeterince zahmet verip işinden ettik zaten seni....
Yılda 2 gün şerbet akan Alman çesmesi civarında olacaz...
Gülüşlerim vardır elbet
Önce gözyaşlarımı silmen gerekecek
Budur zordur sevmek...
Pazar günü bence Tillo kalesine çıkalım.
Fazla kalacaksak mangalda yaparız...
Eğer bir gün ağlamaklı olursan,
Beni ara[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seni güldüreceğime söz veremem,
Fakat seninle birlikte ağlayabilirim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eğer bir gün uzaklara kaçmak istersen,
Beni aramaktan korkma[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Seni durduramayacağıma söz veremem,
Fakat seninle birlikte kaçabilirim[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eğer birgün kimseyle konuşmak istemezsen,
Beni ara[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Sessiz olacığıma söz veririm,
Fakat bir gün ararsan ve cevap bulamazsan
Hemen beni görmeye gel,
Belki sana ihtiyacım vardır[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ][Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bırak beni eşkiya bilsinler .!!!
Yağmur
Saçına düştüğünde sevgi
Eline düştüğünde özlem
Göğsüne düştüğünde aşk kokar..
Hiç yağmuru
Göğsüne düşürdün mü?
Ben düşürdüm şimdi de beni hayata bağlayan yağmur damlamı
bekliyorum ..
Yeni yıla Karanlığın fotoğrafını çekerek girdim...
düşündüm ki iyiki gitmişsin iyiki beni sensizlikle bıraktın biz sensizlikle daha mutluyuz..:)
Seni Seviyorum ağır ßir cümLedir herkese söyLenemez.
ßazeN yıLLarca aranır...DiLi yakar , Dudağı yakar.
VeLhasıL yürek işidir sevmek. .ßir ömür pahasına ßir defa söyLenir.
Bir ömür pahasina bir defa söylenir.Alıntı:
Sevdayelleri Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Keske bana günde bin defa söylemeseydin
ve sonra her bedene uygun bir hirka gibi
önüne gelene giydirmeseydin...
TALHA BORA ÖGE
:)
oğğ kurtuldum senden
bunu okuyacaktır inş. :DAlıntı:
EsmeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
walla okududa :)) kuruldum zıhahaha
Off off gozlerın bosluga dalıp gıder sakıpsız bakısların benım olsun ısterım
ez kurbana dıbem vere
Daldı bugün yine gözlerdim taa derinlerde aradım yine seni ama niye seni bulamadım nerdesin gönül bağım nerdesinN..
SeN HaYaLLeRiMiN CeLLaDi, uMuTLaRiMiN
KaTiLi Ve ZaVaLLi BiR öMRüN aCiMaSiZ
aZRaiLi, BeYNiMDeKi TeK KuR$uNLa
VuRDuM KeNDiMi GeLiP aLaBiLiRSiN
eMaNeTiNi
derdinden hüzün dökülür yüzümden ..
Bir Aşk İçin YapabiLeceğin Her Şeyi Yaptığına İnanıyorsan Ve Buna Rağmen HaLa yaLnızsan, İçin Rahat oLsun.
Giden Zaten Gitmeyi Kafasına Koymuştur Ve YaptıkLarın Onun Dudağında Hafif Bir GüLümseme Yaratmaktan Başka Hiçbir İşe Yaramayacaktır.
Sen Kendini ParaLarken o Her Zaman BahaneLer BuLmaya Hazırdır.
Hani AğzınLa Kuş. Tutsan "Bu Kuşun Kanadı Neden Beyaz Değil?" Diye Bir SoruyLa Bile KarşıLaşabiLirsin.
İki Ucu Keskin Bıçaktır Bu İşin.
YaptıkLarınla DeğiL YapmadıkLarınLa YargıLanırsın Her Zaman.
Daha yolun başındasın. Değişirsin diyorlar. Oysa sana çıkıyor. Bildiğim bütün yollar ...
ÖyLé Sevmişimqi Kii . Ona Her ßakTıqımDa iÇim TiTriyOr.!
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] e gel seni bekliyorum
o kim :D
Umarım kalp kırıcı mesajlar yazmadın ona.
Düşünüyorum da aşk sözcüğünü biLe biraz eksik buLuyorum şu senLe ben arasındaki iLişkiye..
Daha büyük, daha sağLam bu bizimki. Aşk, onun içinde bir kısım gaLiba..
Ötesinde aşkLa birLikte, ama yer yer, ama zaman zaman onu aşan başka duyguLar, başka esrikLikLer, başka baş dönmeLeri de var bizde..
Seni seviyorum ve senin için herşeyim..
Beni seviyorsun ve benim için herşeysin..
Bir insan için şu kısa hayatta bunda daha büyük ne olabilir ki..!
Acaba Mecnun LeyLa'yı eLde edip onunLa evLenseydi, Ferhat Şirin'e kavuşsaydı; aradan bu kadar yıL geçtikten sonra bizim birbirimize oLduğumuz gibi tutkun oLabiLir miydi? Yangın oLabiLir miydi?
Sen ne dersin buna? (...)
Herkes nerede
oku oku yazdıklarmı deil ama kalbimi.. :)