slm arkadaşlar geldim işte korkumdan değil bir yere gittim beni korktum zannetiniz değilmi
Printable View
slm arkadaşlar geldim işte korkumdan değil bir yere gittim beni korktum zannetiniz değilmi
yok yanlış anlamam rahat olun kolay alınmıyom
bilmem ordan öcü gibimi görünüyorum :)
yoooooo gayet güzel bir sindy bebek gibi görünüyon:)
hayır ama hani sen dedin ya ' Ben gelnce kaçıyorlar ' diye bende senden nie kaçsınlar anlamında dedim
bilmiyom bana öle geliyor baksana her geldiğimde gidiyolar bende çıkıyım o zmn
büyük bir ihtimal öledir sindy mesela ben..
nereye sindy daha yeni gelmiştin
karpuz kesecektik daha :D
yok ya nie öle düşünüyorsun ki isteyen çıkar
sindy bence sen yanlış düşünüyorsun bak ben sohbete hazırım :)
yani bilemiyorum işte bakın ette_056 öle düşünüyor ben gidiyim o kalsın bari
Selam arkadaşlar..!
Kimler var
Burdayım Abi nasılsın...:)
geç kaldın.
yok yazıldın
abi değil hocam:p
tşkler nyhat sen nasılsın:)
slm arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor
selam ben geldim :D by ex iyiyiz senı sormalı :D
çok şükür ne yapalım yuvarlanıp gidiyoruz be kurban :)
İyidir Abi Allah razı olsun İdare ederiz.. Ama mutluluktan uçuyorum...:)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne guzel sitede oldugum zaman ben mutlu oluyorum :D sizleri gorunce daha bi mutlu oluyorum
slm ben geldim şimdi hepiniz gidersiniz dimi:( ;)
nasılsınız
Yok nereye gidecez...:) Hoş geldin..:)
iyiyiz.. siz Nasılsınız...:p
h.b siz bizmi olduk
iyiyim tşkrlr
giteceksiniz derken öbür sayfalara bak anlarsın... yada boşwer:p
>Tamam:) Sen
tamam baktım diğer sayfalara...:)
herkese iyi akşamlar
iyi Akşamlar hoş geldiniz..
hoşbuldum tşk ederimAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyi akşamlar h.giz
hoşbulduk canım sağolAlıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş geldiniz..!Alıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbulduk sağolunAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsınız..!
tşk ederim sağolun nasılım sanırım yorgunn :)Alıntı:
çok mu iş yaptınn elfidaaa:D:D
Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
senin gibi başıboş değil o yeter..!
selamun aleykum gencler ve daima genc kalanlar...
Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aleyküm selam genco hoş geldin..!;)
sayılır yani akşama kadar giden gelenle uğraşıyoruz e işimiz ama kafa kalmıyo canımAlıntı:
:DAlıntı:
hos bulduk ihtiyar :D
başımboş deil uğraştığım elbette bişeyler war özeelikle anneme yardım konusundaAlıntı:
h.g kurban
sanada Allah kolaylık versin elfidacım
sağol canım ALLAH RAZI OLSUNAlıntı:
hos bulduk sindy nasılsın..