:p ANNEYE YARDIM HER GENÇ KIZIN GÖREVİDİR..!Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
<<<<<<<<<<
Printable View
:p ANNEYE YARDIM HER GENÇ KIZIN GÖREVİDİR..!Alıntı:
sindy Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
<<<<<<<<<<
Âşığa Bağdat sorulmaz (ırak değildir): Kim ki bir şeyi elde etmek ister, ona taşkın bir kavuşma isteğiyle yanıp tutuşur, o kimseye zor şartlar ağır gelmez; o, her türlü çabayı gösterir; her türlü fedakârlığa katlanır.
aşıka bağdad sorulmaz
ufukları aşar gider
ümit yolcusu yorulmaz
baht izinde koşar gider
sevdaya karşı durulmaz
gönüllerde yaşar gider
ümit yolcusu yorulmaz
baht izinde koşar gider
tmm o zmn görevimizse beni başıboş sanma
hG
nihat :D şiirin cok guzel tebrikler
Şiir benim değil alıntı... sadece Sizlerle paylaşmak istedim genede saol...:) Kurban;)
aç olan varsa buyursun yemeğe sindi yemek yedinmi canım yemediysen gel beraber atıştıralım :)
Teşekürler Affiyet olsun...:) Allah Ziyade etsin.. ve Bereketini Artırsın..:) ( Amin)
sağol canım ALLAH razı olsunAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
MENÜDE NE VAR:pAlıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kelle paca var mustoo :D
evde yalnız olunca pek bişey yok eşim evde olduğu zamanlar ben işten geldiğimde 3 çeşitten az yemek yoktu şuanda ben sadece yumurta ve turşuya talimim artık onun gelmesini beklicemm:) güzel yemek yiyebilmek içinAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Abla Şükretmek lazım....:) Bu Zamanda Odanuda Zor bulanlar var..:)
tabiki çok şükür benim güzel yiyemememin nedeni olmayışı değil tenbelliğim işten yorun argın gelince yemekle uğraşamıyorum :)Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
elfida Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yumurta turşu :153:
mideye zarar bence :)
size burdan büryan gönderelim ne dersiniz..!
:D büryan ben büryanın merkezindeyim canım istersen ben yollim sana ;)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
:)
bende yabancı sandım;)
ablası
yok canım siirtli olduk artık 7 yıldır siirtteyim bi 30 yıl daha kalıcam gibi görünüyo :)Alıntı:
bende 18 yıldır..!
ÖMRÜM BURDA GEÇTİ İŞTE BÖLE YŞLANDIK;):)
yaşandın ha senin yaşında olabilmek için nelerden geçmezdimmm değerini bilin yaşınızınAlıntı:
Abimiz yaşlandı yav halinize...:) Abi Sen yaşlandıysa Elfida Ablayı hiç sorma...:D
Abla Benden daha önce cevap verdin....
Sizler değerini bilemediniz bari bizler bilelim;)
değerini bilmemek değilde o yaşlarda ne sorumluluk ne dert ne tasa öle gırgır şamata şimdi ise bambaşkaAlıntı:
7 sinde ne isen 70 indede osun..!:)
o yaşlarda umursamaz sın hiç bişeyi takmazsın anlatmak istediğim bu bişey sölerimkarşıdaki incinirmi kırılırmı düşünmezsin ama benim yaşıma geldiğinde çok daha farklı düşünürsün yani bişeyi sölemeden 2 hatta 3 kez düşünür sonra sölersin 7 sinde neysen 70 nde o değilsin sen 3 yaşındaki hal ve hareketlerinin aynısını yapıyomusun şimdi düşüncelerin hala 3 yaşındaki çocuğun düşünceleriyle aynımıAlıntı:
mustoo ben cıktım senı almaya geliyorum hazırlan herkese iyi gelecer gorusmek uzere kendinize iyi bakın..
ablası bu büyük sözüdür..!Alıntı:
7sinde neysen 70şimdede osun..!
Ne bana kızıyon
git onlara kız:)
neyse herkeze hayırlı akşamlar..!
Düğüne gidiyoz buyrun gelin..!;)
iyi eğlenceler sizeAlıntı:
tamam ali ben cıkıom gorusmek uzere...:D
hadi, bende kaçar Allah'a emanet olun kendinize cici bakın görüşmek üzere...:)
selamun aleykum herkese hayırlı aksamlar:Dnasılsınız
herkese iyi geceler kim varmışş
yalnız efe hos geldin :D ben varım
vayy vayy vayy sen nasılsın yaaww
allah razı olsun senı sormalı sen nasılsın iyisin insallah :D
hayrılı geceler sohbetiniz bol olsun..:)))
saol tşk rose hoş geldin
hoşbuldum.. teşekkür ederiğm..
arkadaşlar msndeki konuşmalarınızda bi problem varmı??
bende varda acaba sizdede mi öyle..
arkadaşım ç.içi ama birtürlü iletişim kuramıyorum..
hayır bizde gayet güzel ama hat bi ara kesildi
hımm teşekkür ederim..
rica ederim ne demek