a.s...
Printable View
a.s...
a.slm soner abiAlıntı:
SONER-OKUL-SERVİSLER Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
normal üye oldugun için imzaya resim yerleştiremezsin !
koku açarak resimlerini sunabilirsin..
hoş bulduk
şimdi imza oalrak yazı yazıyo o ne anlama geliyor
neyapıyonnn...
hiçççççççç sen ne yapıyon<
EE ARADAŞLAR sohbet edip tanışalım.;)
ne dersınız.
he ya abi ne demssin.
bide abi sen sabahtandır burdasın:) benden fzla kalıyon sıtede.
Buyur edelim Abi nasılsınız... Abi ben servisle okula gitsem geliştede Kendim gelsem... Olmamaz mı ??? Ve Ücretleri öğrene bilrmiyim ??
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sen çık aradan musto senı tanıyoruz:)
sende her zaman burdamıssın
Abi cvp alalım...:) Yoksa Servis Mi kalmadı...
Ama tahminime göre bizim oraya servis gelmiyor...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasıl yani öğlen kendın gelecen cnm senın ew yol üstü ise ücretsiz alırım senı ayıpsın;)
slm herkese
Yok Abi ücreti neyse veririmde Sabah Sadece okula kalkıp gidemiyorum yoksa öğleden sonra gelirim gelemsine...
Ewim çakmakta kalıyor.. Yani Siirt Çocuk hastanesinin önünde Kalıyor... Siz oraya kadarda gelseniz ben gelirim..:)
ve aleyküm selam suçlu ette..
beneden de selamün aleykümler..
nasılsınız??
arkadaşlar..
muhabbetiniz bol olsun..:)))
okullar açılsın bakarız ama ben sadece ılk öretimlere bakıyom lıse yoq:P
Ne Yapalım Kısmet ben lise 2 okuyorum Abi Haberin olsun...:)
Sizinle tanışmak İsterim İş yerinde misiniz... ???
yok değilim
selam arkadaşlar nasılsınız
aleyküm selamAlıntı:
suçlu_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş geldiniz yenı farkettım
Hepiniz hoşgeldiniz...
hepimiz hoş bulduk..
sohbetinizin güzel geçmesine sevindim.:)))
Alıntı:
rose.yard. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sizleride tanısaydık
tşkROSEnasılsın bende tanışmak ve ortam kormak istemiştim ona çalışıyorum
Alıntı:
SONER-OKUL-SERVİSLER Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kısmet...:)
bakıyorumda sohbetiniz güzel geçiyor
Allah sohbetiniz artırsın arkadaşlar
amin:p
AminAlıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ee daha daha nasılsınız:p
arkadaşlar aranızda gif programı kullanabilen veya programı olan varmı bana lazımda
var ama sana nasıl yoluyacağımı bi bilsem..:)
site olarak varsa linki bana göndersene
ben rose..:)))Alıntı:
bayadır bu sitedeyim..
ve çok eğleniyorum hemde bilgileniyorum..
bilgilendirmeyide ihmal etmiyorum tabii elimden geldiğince..
siz nasılsınız:))))
elhamdülillah bende iyiyim..Alıntı:
suçlu_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ve iyi yapıyorsun suçlu ette..
hoş sohbetler dilerim..
hşg rose nasılsın
tşk ederim rose senin gibiler sayesinde bende siteye girip hem bilgi verip hemde bilgi alacam arkadaşlık için sadece ETTE'LER yetmiyor senin gibilerde olmalıAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoşbuldum by-ex..Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
elhamdülillah iyiiym sen nasılsın?
nasıl gidiyor..:)))
estağfurullah..Alıntı:
o nasıl söz..
ben elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum o kadar yardımcı olabiliyorsamda ne mutlu bana ki ben tek başıma bi işe yaramöam arkadaşalrımla iyi paylaşımlar yaptıkca anca işe yararım:)))
düşüncelerin için teşekkğr ederiim:))
sen böyle sıcak kanlı oldukça siteye girmemek elde degil tşk bile etmek az geliyorAlıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
çok şükür geçinip gidiyoruzAlıntı:
hoşbuldum by-ex..
elhamdülillah iyiiym sen nasılsın?
nasıl gidiyor..))
rose siirtliler-board yaşlandı konusunu okusana
teşekkürler kardeşim..Alıntı:
ok by-ex okuyorum..:)))
bişey degil asıl tşk hak eden sensin tşk ederimAlıntı: