börekler için teşekkürler hanım ağa
bu halimize iyi gitti sağol :q:
Printable View
börekler için teşekkürler hanım ağa
bu halimize iyi gitti sağol :q:
YILDIRIM VURDU BIZI, DAL GIBI KIRDI BIZI, ARAYA GIRDI DUSMAN, DAGLAR AYIRDI BIZI
KARA TAVUK OLMADIN MI DALLARA KONMADIN MI, SEBEK YUZLU KAYNANAM, SEN GELIN OLMADIN MI.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
derbeder resimler çok güzeller... en sondaki resmi aldım ahberin olsun masa üstünde duvar kağıdı yapcam
helali hoş olsun kardeşim.
al bunlarıda istiyorsan.
DUVAGIN TELLI GELIN GUMUSTEN ELLI GELIN BUGULU GOZLERINDEN SEVDIGIN BELLI GELIN.
güzel resimler derbeder harikasın
tebrikler :1:
ya derbeder mükemmelsin be kardeş bu resimler süperler ya emeğine sağlık kardeş gerçekten tebrik ederim seni çok hoş resimler bunlar
eyvalla iltifatlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ve ayrılık vakti yaklaştı.
sahur hazır ben kaçar. kalanlara ve gelecek olalanlara iyi sohbetler diler sağlıcakla kalmanızı diliyorum yüce Allah'tan.
dualarınızı eksik etmeyin.
tamam babacan allaha emanet ol dualarımız senin üstüne inşlh.
kendine iyi bak bi dahaki sahurda görüşmek üzere
s.a ben geldim:)
a.selam emrah hoş geldin sefa getirdin... :54: