yok bugün değişiklik yaptım
sahur yaptık ailecek
bu arada girememenin sebebi ben miyim? :S
Printable View
yok bugün değişiklik yaptım
sahur yaptık ailecek
bu arada girememenin sebebi ben miyim? :S
sen mişsin üstat :D
valla yakalarsa :254: vay haline
:18:
afiyet olsun..
giriş yapamamamın nedeni sen oluyorsunevet maalesef.yani birazda bende var hata :50: favori listemde bulunan adres : [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] hep ordan girerim.satıra adres falan yazmam yani.ama ihdex değişikliğinden dolayı bunu tıklayınca hep hata :261:
ya indexi değiştirip haber vermezsen olacağı bu
gerçi bize de söylemedin ama belkide yakın olduğumuzdan torpil geçti site bende sık kulanılanlrdan giriyorum hatta açılış sayfam .....
beni kimse sevmiyo zaten :52: :52:
geçen hafta bir olay nedeniyle site kapalıydı
daha doğrusu [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] tıklandığında [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] açılıyordu.
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] adresine tıklandığında yönlendirme sizleri [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] ye yönlendirmiş. o da bir hafta kapalı olunca radyoya da girememişsiniz.
Bu durum nedeniyle özür diler, özürümüzün kabulünü bekleriz.
daha az önce farkettim bu adresi yoksa hala giremeyecektim. o linki kaldıralım listeden çünkü hala çalışmıyor..
özürlük birşey yok hem ben takılıyorum öylesine Rohan. :54:
eleman abi koş serap cigara içiyor
koş koş közlerimle gördüm
hemde sahur vakti :275:
bırak içsin üstat efkardan kimse sevmiyormuşya :51: :54:
Rohan sahur vaktinin bitmesine daha 2:15 var.neden yasak sigara içmek?
hem burası cafe kusura bakma içmeye devammm.istersen sana da ikram edeyim. :54: :54: