bizlerde iyiyiz
Printable View
bizlerde iyiyiz
ben çok iyiyim kardeşim siz iyi olunda
Alıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
allah daha iyi etin:p
yalnız efe bu gece nöbetçi sen misin
saol tşk ama sanırım kübra iyi değil yanılıyor muyum ?
murat nasılsın abi..
hayır gayet iyiyim ve dahada ii olacağım konu açıcam yorumlarınızı eksik etmeyin
yok kübra rohan abi senin nöbetçi olduğunu söledi :D
Alıntı:
''KÜBRA'' Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben ve efe abi sabahçıyız;)
iyidir kardeşim saol sen nasılsın
bende iyiyim ellerinden öperim.. abi puaça varmı?
ya cidden forumda nöbetçi sırası varmı:)
var liste karışmış senden başlasın:))
tabiki de var ve cidden bu gece nöbetçi sensin ...ve yorum yazacam sana ayıp ettin
siz önce karar verin var mı yok mu
murat abi bana da iki peynirli puaça göndersen diyorum. karnım aç...
muhey_56 kardeşim poğaça olmaz olur mu tabikide var ama sen nerden biliyosun oraya takldığımı
kübra tabikide var
FBI... senin gece saat 02de kurtalana 5. viteste gittiğinide bilyorum..
Alıntı:
varvar olmaz mı ..!;)
tamam o zaman sizin nöbetçi old. gün benve yeni konularımla birlkte burda olurz;)
muhey ben 1. viteste gidip geldim :Dkendini tanıtsana
kübra çok ayıp bak bu gece nöbetçi sensin kaçamak yapma yoksa polis abi yakalar :D
ben koçer yunusun yiğeniyim.. geçen akşam o anlattı...
banane ya fazla kalamam ben yarın haftasonu erken kalkıp ablamla gezicemben:)
Alıntı:
kübra site sana emanet
yabancılara delikten bakmadan kapıyı açma sakın!!!!!:confused::D
koçer yunusun yeğeni yokki ...
kübra gezmen bizi ilgilendirmez görev kutsaldır
dayısıyım o zaman... ee murat abi sen bu akşam neden çalışmaya gitmedin.
tamam ona sözüm yok heleki forumla ilgili bir görevse
ama yanımda olun korkarıkm ben yabancılardan:D
Alıntı:
korkma ben yanında kalırım:p;)
ben orda çalışmıyorum ki bazen yardıma gidiyorum ama seni tanıyamadım
kübra biz burdayız merak etme ama maaşı paylaşırız ona göre :D
sğl sennde nöbetçiold.gün bende senin yanında kalırım
ushaudshausdh:)
yok istemem kendi başımın çaresine bakarım ben maaşın hepsi bnm olucak
ushaudshausdh:)
kübra abimiz senın yerıne nöbete kalırım demedi sadece senle bi kaç saat kalıp ıcındekı korkuyoyu yok edıp evıne gidecek öle değilmi efe abi;)Alıntı:
ben esra :D zehranın arkadaşı...
tama her şey karşılıklıdır dimi kübra ama ben olduğum gece sen kaçarsan bi yere elime geçme :D
sawuranlım merak etme sen beni maaşımın yarısının gideceğini duyunca korku falan kalmadı bende :DAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ya muhey illaki güldürüceksin esraysan bu nick ne muhey falan
Alıntı:
o zaman sana şimdiden iyi nöbetler .!!
ben geceleri gelir bakarım uyumuşmu uyumamışmı:p
lütfen yaptığımız iyiklerden karşılık beklemeyelimushaudshausdh:DAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]