yok özlem kızmak ne haddime
bu arada siz konu paylaşın ben sizi desteklerim destekleyip yorum yazmayanıda köye gönderirim :D
Printable View
yok özlem kızmak ne haddime
bu arada siz konu paylaşın ben sizi desteklerim destekleyip yorum yazmayanıda köye gönderirim :D
:) tşk ederim efe :) sen daha önce başka bi rumuzla boarda takılıor muydun?2 aylık üye deilsin gibi :)
o zaman bu geceden itibaren birlikte hareket edelim siz benim konumalarıma yorumlarınızı eksik etmessiniz bende sizn önceden paylaştığınız bilgi içerikli konulara düşüncelerimi yazarak aktif hale getrmişiz olurz böylelikle belkide bilgi paylaşmak isteyen arkadaşlarda aramıza katılıp siteye emek verenlere yardımcı olmuş olur ne dersiniz;)
tşk ederim düşüncen için canım :)ben seni we güzel paylaşımlar yapan herkesi desteklemeye çalışırım elimden geldiğince :) okul war bu yılda biraz zorlu geçior,we bilgisayar olmuor herzaman yanımda ama elimden geleni yaparım :) okul ne alemde?lise sanırım?tatil gerçi de şimdi,genel anlamda yani.
efe senin okul yada iş?
hayır daha önce üye değildim ama sitedeki bi çok kişiyi tanıyorum ettlerin tümü kuzenlerim
kübra ben yanındayım ister istemez çünkü paylaşımlarını çok beğeniyle okuyorum tam destekkkkkkkkk
sğl yalnız efe
okul stresli geçiyor ve dahada stresli geçicek gibi gözüküyor çevremdekilerinbenden beklentileri artamaya başladı
sanırım sende sosyoloji böülümünü okuyordun
hmm sende ettesin yani :) hoşgelmişsin o zman kardeş,etteler harbi iyi insanlar,yani benm burda tanıdıklarım öle en azından :) erol,ahmet.
neyse canlar ben kaçar,uykum geleor artık,ii uykular size,aeo.
ii uykular
yok kübra sosyoloji deil canım :) bölümüm bende saqlı :) okul yaşamını dert etme geçior bi bakıosun üniversite we deişen tek şey sensin...çewre aynı yani :) dikkat et kendine,Allah yardımcın olsun zorlu dönemlerinde,eğitim şart :) :)
ben lise mezunuyum beden eğt öğretmenliğine hazırlandım ama kazanamadım 3 ay snr askere gidiyorum
şimdiden hayırlı teskereler o zman yalnız efe :)Allah yardımcın olsun,sayılı gün,geçer inş.sağ salim dönersin ewine,Allaha emanetsin.
iyi geceler özlem sende kib a.e.o
kübra sen sakın kaçma nöbetçisin
çok tşk ler özlem Allah razı olsun darısı tüm asker ailelerinin ve başıma
yok bir yere gitmyrm senin linki buluyordumAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
+
Çokemel i dinledin mi
evet dinledim gerçekten çok süperr bittikçe tekrar açıyorum
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kübra gece gece beni aşka getirdin
daha fazla ağlamak istemiyorrsan nöbeti bırakabilirm ushaudshausdh:D
o kadar bırakmak istiyosan bırakıp gidebilirsin ben fedakarlık edip yerine nöbet tutarım parada istemezz
YALNIZ_ EFE ben çıkıyorum uykum geldi ii gclr
nereye sen nöbetçisin
başım ağrımaya başladı ama
tamam kübracım şaka yaptım yok nöbetçi falan uyuyabilirsin tatlı rüyalar
sğl bu arada sawuranlım çıkmadan önce haber verdimi
evet verdi yanılmıyosam bana msn den de çıkıyom dedi
tmm
iyi bak kendine
sende kendine iyi bak kimseyi dövme :D
günaydın arkadaşlar kimler var
günaydın mustafa ben varım :D
vay sen hoşgeldin seni gören zenci oluyor yawwww:D
o niye be :S
senin resimleri sundum sen cevap vermiyorsun günlerdir merak ettim
siirte gittin mi
Slm arkadaşlar
as hoşgeldin
Tşkler hoş bulduk
Kımler var kımler yok;)
BEN VARIM SONER ABE :d HŞGMİŞSİN :)
arkadaşlar kimler var
kimler online sa el kaldırsın :)
:103: Burdayım..:)
vay sen hoşgeldin nihat nasılsın