İdare ediyoruz... sen nasılsın...
Printable View
İdare ediyoruz... sen nasılsın...
çok şükür idare ediyoruz
o program ne oldu nihat hallettin mi
Walla :( Abi unutum Kusurabakma:(
nihat sen kullanabiliyorsun değilmi programı
ewet Abi kullanabilirim...
ewet nasıl bi avatar
senden bir tane avatar yapmanı istesem yapabilirmisin..
benim şimdiki avatar varya sana resmi yollasam onun üzerine by_ex yazabilirsin değil
ewet yazarım
Abi biraz serii ewe gitmem lazım ne yapmamı istiyorsan tek kelimeyle anlat...Yaparız...:)
mesaj alamıyormuşsun pm gönderecektim sana
tamam Abi..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
resim bu buna artık ismimi hareketli bir şekilde yazarsın değil mi??
nihat msn yasak aldım sen sil onu :)
tamam Ben ewe gidince söz yapıcam
saol nihat
selam arkiler kımler onlıne.;)
as şawuranlım nasılsın kardeş
Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
saol sen nasılsın
teşekkürler şavuranlım
slm arkadaşlar ben geldim umarım beni özlemişsinizdir
HOŞ GELDİN ASİAlıntı:
asi_ette Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ÖZLEMEK NE KELIME SENIN İÇİN DAĞLARI DELDIK:p
:D
hos geldin cook ozledik seni kardeşim
valla ne diyeyim ben sizi hiç özlemedim :D:D:D:D
şaka şaka ben iyiyim valla sizi sormalı
ee arkadaşlar daha daha nasılsınız..!;)
valla eh işte takılıyorum bende yarın maça geliyon dimi şavoo
GELMEZMIYIM SİZİN BÖLE YÜZÜNÜZÜK KIZARACAĞI MAÇA:p
koşup kazanmak için çabalayan insanın yüzü terler kızarır bizim için önemli maçı almak için herşeyini ortaya koymaktır biz yenmek için değil sizin gibi dostların bizi yalnız bırakıp bırakmayacağı için oraya gidiyoruz böyle cevaplarında şaka niyetine söylendiğinide biliyorum şavo:) yanlış anlamam merak etme
iyi olan kazansın;)
bu konuyla ne alakası var bilmiyorum ama neyse
maça gelinde dostluğunuzu öğrenelim:)
Başkan Hoşgeldin nasılsın iyi misin? yunus, akif abe ve diğer ustalar nasıldı.. yanına puaça almadın mı? ahmet mesaj çekiyor yine acıkmış.. o kadar dedik tabağındaki makarnayı bitir diye.. : )
yok lo vermediler akif abe izinli yoktu naci usta hastaydı ve ben yine hızır gibi yetiştim yardımlarına acil servis:DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ne yapıyonyuz beyler
Ama erken bitirmişsiniz.. helal olsun vallaha.. kolay gelsin başkanım ellerine sağlık...
bitmeden ben geldim
hoş geldin efsaneeeeeeeeeeee
derbeder foyomu hazırladınmı
hşb başkanım :D
iyi ettin başkanım.. Efsane hoş geldin... facebook hesabım olsaydı girer videonu izlerdim..
foyonu hazırladım ama fotonu yok :D
hşb sen bırak videoyu fotomu yaptımı onu söle
diyorum ya başım ağrıyo... Ama varya yemin ediyordum tam yapmaya kalkıştım sen mesaj attın acil msn diye bende kapadım herşeyi..
diğer pcye geçtim olmadı benim pcde açamıyom.. öle unuttum gitti. yapacam lo.. letseyllok dert ...................... :D