sende mi bu derbedere bel bağlamışsın
Printable View
sende mi bu derbedere bel bağlamışsın
Hic sorma başkan
derbeder sagol gerek kalmadı... Istemiyorum artık
Başkanım sende mi? efsane Allahnı yapma böle lo...
Bişey yaptıgım yok sagol gerek kalmadı istemiyorum artık :(:(
herkese söz veriyosun sözünde durmuyosun adam haklı valla sende söz verme
isteme... :(
Başkanım canım makarna çekti..
Haksız oldugunu gördün hemen konuyu makarnaya ceviroypsun iyi valla tamam istemem sagol bidahada bişey istmem
yemin edrim bende çok acıktım efsana tamam kızma loo yapacak o yapmazsa tutup döveriz
Başkan döferek yaparsa ne anlamı kaldı biz diyoruz bi abimiz var o ypasın ha eyer yapmıyosa söylesin bizde 2de bir onuna demiyelim ama artık istemiycem bişey
Valla yapacam.. senden istediğim biraz daha zaman ver...
başkan Suziyi uyuttuk ortada kaldık.. babası evlenende içli köfte yapmış yarın yiyoruz inşaallah
Yok derbeder abe sagol sen vaktini başkalarına ayır
yav efsane darılma o bi yapmazsın ben kendim vuracam onu sen merak etme
inş yiyecez çeto
valla başkan ilk defa bu kadar kızdım ona
Sağol başkanım.. sen her zaman bana destek çıktın... ama hele bu akşam yatalım sabaha düşünürüz... tabi başkanım devrimi gerçekleştirecez... hadi başkanım natali beni bekliyo iyi geceler :D
yarın buluşuyormuyuz ?
sende kaçma derbeder konuyu çözüme kavuşturalım snr git zıbar
o kadar beraber kaldık kızmadın... sanaldan hani uzaksın ya :D kızarsın tabi..
dedikya buluşacaz.. sonra dedinya beni al beraber çarşıya inelim..
ama belki genelde hastane kantininde oluruz..
beni eve bıraktıgnda yapıcam dedigin icin bişey demedim tamam derbeder bundan sonr ane sanalda nede gercekte kızarım
başkan jetonun düşmedi ya.. :) urfa sinemaları muro filminden alıntı :)
ne hastane kantini derbeder sen yarın efsanenin işini halletmesen be meğne senin temiz çamaşırlarını siteye sunarım ve bu bi tehdittir
he hatırlıyorum ne olmuş
başkan valla boş ver kalbimi kırdıktan sonra bi anlamı kalmaaz
tamam söz başkanım yarın akşam hepsini hallediyorum... sakın o çamaşırları koyma... yoksa AAAA diyecek herkez..
hastana kantini derken belki hani suzinin çayını içmeye gideriz.
Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
efsanenin gönlünü al derbeder sen hangi çamaşırlardan söz ettiğimi anlamışsındır
efsanenin gönlünü al ve biz suziye gitmiyoeuz suzi bize gelsin hemde çiğ köfteylen ohhh :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
suzi gelir ya.. ahmetlerin evine kadar gittik onunla..
başkanım ben yarın halledecem söz veriyorum.. ama bu gece benden bu kadar. bende de moral kalmadı..
İyi geceler başkanım.. seni ne kadar çok sevdiğimi unutma...
Allah'ıma emanetsin..
tamam çeto Allah rahatlık versin ama yarın bu işi hallet
bende kacıyorum bi isteyiniz varmı
var.. Ekmekle domates getir..
tamam efsane bak yapacak mış
ekmek yok domates istiyosan getireyim
sağol istemiyorum.. kendine iyi bak ben hariç kimseye karışma.. sağdan git cüzdan bulursun. (yarı yarı ha)
he he anlıyorum
arkdaşlar hayırlı geceler allah rahatlık versin allaha emanetsiniz kendinize iyi bakın görüşürz yarın
sizde Allaha emanet olun grş ben buradayım daha
kimse yok mu ????????????????????????
ben varım nasılsın:)
iyi saol kübra sende olmazsan yalnız kalacam buralarda
sen yine kayıplara karıştın siteye hiç sahip çıkmıyosun ballatırım senii ona göree:)
az önce google de bir sitede buldum harika yazıar var .bol bol ağlattıcam sizi .dinlenmek yok size bu gece ushaudshausdh:D
ya hep böyle ağlattıracağına biraz da güldürmeyi denesen diyorum