sizinle ıssız adam iyi izlenir :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
sizinle ıssız adam iyi izlenir :DAlıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
valla biz TRT 1 de ne çıkıyorsa onu izliyoruz.. çünkü başka kanal çekmiyor abi...
bir ara çayımızı olmadı makarnamızı yemeğe gel abi..
mesela dün akşam site yöneticileri orda makarna yemeğinde buluştuk. sonra mini mini toplantı yaptık..
ve bu toplantıya rohan abiyide çağırdık... kırmadı geldi katıldı...
ben, ette, esmer, efsane ve muri. sonra bide rohan abim geldi saatlerce konuştuk...
başkanım bu bakışlardan ne çıkarabilirsin?
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyi mi kötü mü?
Alıntı:
eLeM@N Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
abi orası FBI binası
Başkanım Aklıma ergenekon çetesi geldi :D
[quote=DeRBeDeR;242857]Başkanım Aklıma ergenekon çetesi geldi :D
çeto sus herşeyi deşifre edeceksin bizim örgit olduğumuzu neden söylüyosunn :D:D:D
bari örgütün oyunun peşindekiler olduğunuda söleseydin :D:D
:):):)
eleman abi korktu galiba.. baksana yazmıyor artık.... eleman abi şaka yaptık biz zararsısız..
Alıntı:
abi biz ufo gören mahsum köylülerizz
hor görme garibi kim bilir ne derdi vardır :D
ulan ateş olsanız cürmünüz kadar yer yakarsınız :D
hanenizi şereflendirecektik mahrum kaldınız istenizde gelmem artık :D
abe biz sana gelme diye bişey demekki gelseniz şeref duyarız
hohoo eleman abi biz birşey dememiş valla :)
Halleten gelip görmen lazım.. mutlaka çay içmeye bekliyoruz.. ama gelirken kuru çay ve şeker getirmeyi unutma :D
bide geldikten sonra bağış yapmanız için kumbaramız var... gönlünden ne koparsa...
Alıntı:
ekmek parası abiiiiiiiii:D
s..a hayırlı geceler nasılsınız
+
paylastıgım videolar nasıl arkadaslar :)
paylaştığın videolar güzel... basketçiler daha da güzel...
özlemiştim faruk abiyi sayende gördüm... gözlerim doldu valla...
hasretlik nedir bilir misiniz?
a.s. yusuf..
ekmeği aldık diyelim başkanım. peyniri nasıl alacaz...Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ben uyuyorum size hayırlı geceler Allaha emanet olun
ezan okundu babamı uyandı başkanım :)
tamam iyi geceler. yada günaydın..
bende büryan ısmarlayacaksın sandım..
neyse mahmutların yanına giderim çay demler ekmek peynir yeriz bizde...
Alıntı:
yok çeto bu gün çok yoruldum uykum geliyo uyuyacam banada ayırın ben snr gelip yiyecem :D
wayy sen yeterki iste şimdi oaraya ışınlıcam faruk abiyi :) begndıgıne sevindmAlıntı:
derbeder hasretıde biliridim bi zamnlar ama onuda elimden aldilar ....
+
güle güle yalnız efe
saol yusuf iyi geceler derbederi ağlatma
sende sağol sulu gozlu derbeder nerdesın az once cokk guldun bana cık otayada ben sana gulyım bak beklıyorum gelmessen cıkıcam :DAlıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Başkanım sende çok duygusalsın. bu sözün üzerine gözlerim yine doldu...
ben faruk abiyi özledim yine....
beni bukadar ozluyormsun sen bakimm :) valla ayıp sana yazın beraber olucaz inşallah site gecesinde faruk abide olcak az kaldı yav sık dişini :)
evet ya. zaman çok çabuk geçiyor. altı ay kaldı sadece demi...
faruk abiyi özlediğim kadar seni özlemedim :) valla ciddi sölüyorum..
Beni özlemesende olur yeterki gonuller bir olsun ;)
+
ben cıkıyorum ıyı sabahlar
+
dedikllermi unutma :)
Gönüller bir değil.. sen çok uzaksın.. düşüncelerimiz farklı..
+
dayanamadın gittin biliyorum. neyse hayırlı sabahlar...
+
bugüne kadar bana bişi demedin ki.. Ama yazdıklarını unutmam. ;)
slm arkadaşlar:)
mrb kim var
Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
Selamlar olsun ikinizede...:)
a.s hoş gelmişsin nyhat
A.s biz varız olur mu başkan:)
Hoş bulduk yanlız Efe Sizin maç kaç kaldı ???:) Fazla kalamadım Kusurabakma..:)
EsmeR Şiir Çok Süper Bayanda süper söylüyor dinledim Teşekürler...:) [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
slm arkadaşlar ben geldin;)
Hoş Geldin Abi nasılsın...:) Ne var ne yok..:)
Alıntı:
nyhat Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
hoş bulduk saol
ne olsun bildiğin gibi;)
e herkezde ne var ne yok
Teşekürler Bizler iyiyiz Sizler nasılsınız...
iyi diyelim iyi olsun ya yanlız efe seden birşey isteyebilir miyim BU ARADA
selam arkadaşlar nasılsınız
A.s iyidir seni sormalı