mrb şavuranlım nasılsın
Printable View
mrb şavuranlım nasılsın
Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
tşkler abiler sizler nasılsınız.Alıntı:
Nefesimsin-Mse Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Eyvallah canım İyim ALLAH a Şükür
ne yapıyorsun ne var ne yok
Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süper bi yayın var radyoda BAŞKAN ım ordayım
yusuf arkadaşımız süper gidiyor;)
ewet süper gidiyor ama ben çıktım
neden başkanım yeni gelmiştiniz bir çay içmeden gittiniz;)
Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok ben çay içmem varsa nescafe :D
kaç şeker:pAlıntı:
yaw başkanım yusuf hoca dfamardan vuruyor en güzel şarkıları çalıyor süper;;)
vere;)
bir şeker:Dbi film izliyorum o yüzdem çıktımAlıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
:153: TÜRK FİLMİMİ BAŞKANIM:51:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
süper ya bu filmi izlemekten asla sıkılmamAlıntı:
Bılmezmıyım;)
ee başkanım pzarki maç nasıldı ben nasıldım görüşlerinizi alalım;)
Saol savuranlım
herkesı bekelrım
Alıntı:
valla maç süperdi zevk alarak oynadım oynayan ve izlemeye gelen herkese tşkler
bu arada helal olsun sende çok süperdin bu kadarını beklemezdim ama daha iyi olabilirsin
basşanım ben eımden gelenı yapıyordum sızde az değildinizAlıntı:
yalnız efe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kodummu oturtuyordunuz:)) ya senin bi şut kfama çartı hala arıyor be dayı sen neymişsin;)
tekrar tebrk ederım sizleri ....!
Alıntı:
sende ette ol böyle oynarsın :D
Alıntı:
YOK AĞAM BİZ HALİMİZDEN MEMNUNUZ:p
SE ŞAWURANLI ol bence çonkü haftaya yenecez..!
yani bu kadar iddalısınız
Alıntı:
ıddalıyız ne demek kazanacaz o kadar..!
ben olsam bu kadar iddaalı konuşmazdım
Görüşürüz;)
başkanım bu seferki kaheem kım hakem yüksek kurulu hangi hangi hakemi atadı:)
iyi gceler herkese
mrb kimse yok mu
selam arkadaşlar kimler var
Selam Abi ben varım senin işini hal ettim cafeye geçince sana yollarım kendime bugun flas bellek ala bildim kusurabkama işini geciktirdik...:(
teşekkürler nihat ilgilenmen yeter kardeşim
ee okul / dersane nasıl gidiyor
Walla Abi İştende çıktım daha fazla okula ilgilenmek için Bu hafta annem hastaydı.. onunla ilgilnedim... Ama Şuan Çok harika gidiyor...:) inşallah Bu senenin tüm konularını bittirecem ve mat 1 çözecem...:) Öss Çok karışttı zaten...:)
slm arkadaşlar...
as hoşgeldin koso
geçmiş olsun nihat inşallah kötü bir durumu yoktur
h.b.....by_ex
slm arkadaşlar nhbr
a.s..........
hasan sana bişey diyecem
mrb arkadaşlar kimse yok mu ?
ben varım yasıyorumm..
sende olmazsan aç kalacazz
yok be sen olmazsan sitede tad yok ne yapıyorsun nasılsın
Alıntı:
KURBAN Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
iyiyim saol sen nasılsın
selam millet