allah hep daim etsin.millet dışarda seni unutmuşlar.bi tek sen eksiktin aralarında ::)
Printable View
allah hep daim etsin.millet dışarda seni unutmuşlar.bi tek sen eksiktin aralarında ::)
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yaw ben rahatsızım biraz dışarıya bile çıkamıyorum
insanları gördükçe bilmem bana ne oluyor;):D:D
valla gerçek dıyorum
Geçmiş olsun kardeşim.önemli bir durum yoktur inş.gerçi akşam arkadaş ortamı olmasa dşarısı hiç çekilmez.
Vesselam..
allah razı olsun abi önemli bişi yoq;)
sevindim.hep iyi olman temennisi ile sağlıcakla kal..
Vesselam..
allah razı olsun cümlemiz;)
vesselam ne anlama geliyor?:)
son cümleme sürekli eklerim.
"işte o kadar" anlamında bir ünlem. :))))
Vesselam..
eskiden baki selam anlamında mektupların sonuna yazılırdı..tabi şimdi mektup falan hikaye..
birde şu anlama gelirki biz en çok bunu kullanırız; artık bitti, işte bu kadar, sözü kısa kesmek gerekirse..
cümle içinde kullanıyorum:
bende ne sanmıştım
vesselam:p
ne sanmıştın :))
Alıntı:
TiTaNiCk Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
selamın aleyküm gibi bişi;):D:D:D
:))) selamın sonu diye de dşünebilirsin.
VEaleykümSELAM
slm kimse yok mu ?
Aleyküm Selam...
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
mrb nyhat nasılsın
Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
bende burdayım saygi değer başkanım
nasılsınız..!
iyidir sağol şavuranlım sen nasılsın
İyidir Abi Allah razı olsun...:)Alıntı:
YaLNıZ eFe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
aleykümselam.hoşgeldiniz şeref verdiniz :)
Vesselam..
Alıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nyhat sen nereye kaçın :D
Alıntı:
Alıntı:
tşkler başkanım iiyiz
titanik abi VESSELAM:) NASILSIN
Valla burdaydımda.. [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] bbturkay hocamızın Sitesine dalmıştım...:)
çokşükür iyiyim.gerçi iyi değilim yenildik :(Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
seni sormalı ?
Vesselam :)
Alıntı:
SEN NEDEN EWİNE GİDİP KENDI DERSLERINE ÇALIŞMIYON :mad:
İİ ABİ SAOL BU ARADA GS Lİ İSEN SENIN ADINA BENDE ÜZÜLDÜM YAW:D:DAlıntı:
5 =2 :D:D:rolleyes:
sohbetiniz bol olsun
BUYUR beraber olsun:)Alıntı:
yalnız efe Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
yok sağol ben kaçar herkese byyyyy
atamayanlara atarlar misali oldu.sadece skora şok oldum :)Alıntı:
!.SaWuRaNLıM.! Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Vesselam..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]Alıntı:
buyur efem beraber olsun.Alıntı:
Vesselam..
Güle Güle Kendine iyi bak bak..:)Allah'a emanet ol..:)
Herkese hayırlı Akşamlar görüşmek Üzere...:)
teşekkürler nihat.hayırla akşamlar.görüşürüz
herkese ii akşamlar ..............
günaydın arkadaslar
gunaydınnnnn
tünaydın kimse yok mu
Slm Arkadaslar Kimler Var
ben varım a.s