selam arkadaşlar nasılsınız:)
Printable View
selam arkadaşlar nasılsınız:)
İyiyim saol Seni sormalı
aleyküm selam sende hoşgeldin:))Alıntı:
by_ex Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
By_ex nasılsın kardeşim
Alıntı:
RoSe.YaRD. Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
teşekkürler arkadaşlar sizler nasılsınız nasıl gidiyor :)Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
İyidir kardeşim saol işler nasıl
bu aralar işler durgun kriz bizi vurdu vuracak
sizin işler nasıl
bizi soran yok galiba:(:confused:
Bizim işlerde aynı durumda çok durgun
Bu arada aleyna arkadaişımız kıskandı ve darıldı galiba
Siz nasılsınız aleyna
ben arkandan çağırdım seni sen duymadınAlıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
eeeee nasılsın aleyna :)
olmazmı aleynacım:))Alıntı:
aleyna Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
nasılsın?..
nasıl gidiyor hayat:)
bu arada canım lütfen büyük harf ile yazmayalım büyük har ile yazmak bağırmak anlamına geliyor;)))
[quote=özbey;248174]Bizim işlerde aynı durumda çok durgun
Bu arada aleyna arkadaişımız kıskandı ve darıldı galiba
Siz nasılsınız aleyna
AİNEN KISKANDIM AMA DARILMADIM YHA İYİİM SAOL SİZ NASILSINIZ:confused:İyiyim saol olur bidaha büyük harfle yazmam bağırmak anlamına geldiğini bilsydim daha önceden yazardım
[QUOTE=aleyna;248177]Alıntı:
özbey Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Yok darılma bence Bizde iyiyiz saol
Büyük harfle yazma
tamam tamam tamam ben bir kes bilmeden bağırmış olduğum için ö.dilerim bu arada kulaklarımda sorun olustu arkamdan seslenmişsin ben duymamısım çok çok çooook pardon:D:D:D
İyi Kulağın sağırlaştıysa hastaneye git
Yok hastaneye gitmiyorum böylesi daha iyi bazen bu benim için bahane oluyor
Hımm Sen bilirsin o senin bileceğin iş
evet çok bağırdım duymadın
ayşe ayşe diye bağırdım hatta
zuhuhauhuaha:D ayle ayşe diye bağırsan tabi duymam benim adım ayşe deil fatma:p
:96:Alıntı:
bende diyorum bağırıyorum niye bakmıyor sağırmı oldu nedir
iyi bir dahakine fatma fatma diye bağırım:D:98:
kara fatmamı:D
yok bu beyaz:DAlıntı:
Tamam artık aleynanın ismi beyaz fatma:D
olur bidahakine fatma die çağırırsan bakarım:p
eved özbey öyle nerden bildin?
Tahmin ettim sadece;)Alıntı:
özbeyin tahminleri kuvvetlidir :DAlıntı:
Aynen öyle kardeşim tahminlerim kuvvetlidir:D
bu hafta maç skorlarını söylesene unutmadan :DAlıntı:
ya demek sende onun tarafını tutuyorsun ha saol eywallah yazdım bunu bir kenara :cool:
özbey hep sarısınlarmı olacak etrafta birazda karalar olsun ama uzak dur sanada bulaşmasın:D
Genelde esmerler tercihimdir.KAralardan fazla hoşlanmam..Alıntı:
Korkma bana bulaşmaz.
KArdeşim maçlarla alakam yok yardımcı olamıyacam..
selam millet ben geldim
HAkanım hoş geldinn cicim..Alıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Alıntı:
korkulacak bir şey olsaydı zaten cp yazmazdım ayrıca zevkin gzlmis ama kara deilim şakayı tadında bırak:cool::mad:
hoşgeldin hakan nasılsınAlıntı:
EFSaNe_1907 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Kırılman için söylemedim Bu yüzden boşuna surat asma...Alıntı:
by_ex özbeyin tarafında olduğun için tşk ler....
surat asmıyoruz rahat ol sadece kızıyoruz.!
Ksıkandınmı benim tarafta olduğu içinAlıntı:
Walla Özbey bitanedir Bende Onu Sonuna Kadar desteklerim.. Abimizdir...:)
Eyw nihat Sende kardeşimiz gibisin arada sana kızıyorum ama sevdiğimden:DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
sorununuz ne hayırdır ne bu sinir
arkdaşlar hşb tşk ederim nasılsınız