Amcamlarla Hr aayy Bulusmasak Hrbıden Hasret Kalıcaz Yemeklere ..
Allahtan Siirtli Yengemız Varda Yapıyor..
Printable View
Amcamlarla Hr aayy Bulusmasak Hrbıden Hasret Kalıcaz Yemeklere ..
Allahtan Siirtli Yengemız Varda Yapıyor..
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
kiteller derbedere ancak yeter açlıktan ölcek (ALLAH KORUSUN)
ya abilerim ben istanbulda kalıyorum ama allaha şükür siirt yemeklerinden mahrum kalmıyorum ya allha şkr annemin eli yatkındır !!!>>:>>>
yaaa perde pilav muhteşem görünüyor.
hiç yemedim ama gördükçe iştahım kabarıyo resmen.
derbeder yeter gösterme şu perde pilavı..
yiyemiyom zaten..
Siirt yemekleri muhteşem tadıyla yiyenleri kendine hayran bırakıyor. dolma’sı perde pilav’ı, kitel’i ve daha nice yemekleri var. Siirt'e gelipte bu yemeklerden yemediyseniz o zaman kendinizi eksik hissedersiniz. birde meşhur perive si yani büryanı var. sabahın erken saatlerinde sizleri bekliyor. Bir gün sabah 6′da kalkacaksınız ve bir büryan salonunda az yağlı kemiksiz bir büryan siparişi verdikten sonra masanıza kurulacak ve büryanınız geldikten sonra hayatınızda yediğiniz en güzel yemeği tadacağınıza garanti veriyorum. Siirt’ te iseniz bence bu zevkten mahrum kalmayın. şimdiden afiyet olsun…
arkadaşlar kitel fun resmi yokmu
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Metin senin sunduğun içli köfte.
Arkadaşım kıtelfun yerine kıftelleben olsa.. Bugünlük..
aciktım walla gu saat te haaa