Burasıda Uzun Göl Trabzono Gİdecek Olursanız Uğramanızı İsterim Manastırada...:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Printable View
Burasıda Uzun Göl Trabzono Gİdecek Olursanız Uğramanızı İsterim Manastırada...:)
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Bu Resimler İlk Kez yayınlanıyor Oda [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ] Farkımız...:)
trabzon yeşili ile meşhur güzel şehirlerimizden biridir gitmek istediğim yerlerden biridir
Bu Tatilde Ordaydım Çok GÜzel bir yer gitmenizi Tavsiye ederim Gerçekten Çok Harika Bir yer... TEşekürler Nihat.... ;)
Alıntı:
Serdar-56 Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Rica ederim Serdar :) OKul Gezisinde Birlikte Gİdecektik Ama Kısmet Olmadı...:)...
Saygılarımla KAnKa;)
ben bu sene gittim harika bi yer tavsiyee ederim gidin görün.....
Abine ne getirdin hiçbirşey değil mi?
Sen umreye de gittin geldin yine bişi getirmedin..
Ben giderim trabzona artık.... ne istesem alırım..
çok güzel yerler allah izin verirse bir gün bir karadeniz turu yapacam...
nihat bu fotoğrafın aynısı var bende. açılar tam tamına aynı deil ama bizzat ben çektim:):DAlıntı:
NyHaT Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
ilk sayfadaki resimler eski resimler olmalı. uzun göl, sümela manastırı, ayasofya müzesi, boz tepe hey gidi hey. özledim trabzonu bee:(
abicim seni görsem hediyeni verecemde göremiyorum....Alıntı:
DeRBeDeR Nickli Üyeden Alıntı [Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]