eee sayısalcı we bilime meraklı bi insan olduqum içinbu tür uqraşlarım wardır...We her insan qibi bazen ufak tefek kazalarla karşılaşabiliyoruz tabiki...Bunu yakalanmadan sayarsanız BUYRUN :224:
Printable View
eee sayısalcı we bilime meraklı bi insan olduqum içinbu tür uqraşlarım wardır...We her insan qibi bazen ufak tefek kazalarla karşılaşabiliyoruz tabiki...Bunu yakalanmadan sayarsanız BUYRUN :224:
tama allahtan bir gazete kurdun tebrik işçiye ihtiyacın varmı ZircoN usta :50::11:
Candy i Eleman Olarak Aldımm Fotolrı O ve Ben Çekecez Artıkk ... :P :21: :211:
Vee FLASH FLAS FLAS
ADMİN imiz ŞAwuranı Bu Vaziyette görünce Hiç İnanamadımm.... Ve Manşet Olacağından Emin Olduğum İçin Buraya Ekliyorummmm
:37: :47:
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
zuhaha harbi manyaksın yaf :51: :51: :51:Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : ZırcoN
Bu Arada EROL YAnii Asii Çocuk un Foto Çekimlerine Katıldımm Ve İlginç Bir Poz Elde Ettim... :59:
Asi Çocuğumuz Yaptığı Toplantıda Şunları Dile Getirdii...
"Yaa Sevgili Sevenlerim... Gerçekten Çok Hızlı Olmam lazım.. hemen Hemen Her Reklamda Beni Çağırıyorlar... Gerçekten Çok Yoğun Bir Tempo İerisinde Hayatım Geçiyor... Bende Bunlara Kısa ve Öz Bir Çaree Buldum... :) Bütün Markaların reklamını 1 Keredee Ancakk Ben Yaparım Ve Gerçekten İşime Çok Yaradı Bu Firkir" Dİyerek Sözlerini Bitirdii....
Evt Sevgli Siirtliler-Board Manşet Okurları Ve beqlediiniz Vede görmek İstediğiniz o Muhteşem Fottoo>>>>>>>>>>>>
[Üyeler Mesaj Yazmandan Misafirlerde Kayıt Olmadan Link GöremezlerKayıt İçin Tıklayın ! ]
Heheh Öleyimdir Biraz... :19: :211:
Sıradaki haberimiz.... Efsane...
Bebek Bezi Tanıtımlarına Katılan Efsane1907 Gerçekten Çarpıcı Pozlar Vererek Bebek Kızlarıın Yüreğine Taht Kurmuş Gibi Gözüküyor. Bu Yolda Ona Yolunun Açık Olma Temennisini Diler Ve hayatında Başarıya Doğruu Koşmasını Sölemekten Çekinmem.... :)
Vee İşte Karşınızda EFSANE 1907 ;)
Ne zaman yakaladınız beni hemen bu halde çabul silin bu resimi :24:Alıntı:
Veeee İşte Vedooo....
Çıplak Yakalanan Arkadaşımız Şoka Uğramışş Sevinçten mi Yoksa Üzüntüden mi Azı Açık Kaldı Birlmiyorumm Ama Benim Bildiğim Tek Şey Var Fenaa Yakalanmışşş :D :8:
Hehe Arkadaşlar... vedoo Vee Çıplak halii :D
hehehe mükemmel olmuş
Ve Son zamanarda Gündemde Olan AHRETLİK arkadaşımızın Peşine Düşen Cameralarımız Onu Bir Kuaför de Saçlarını Havaya Kaldırırken yakaladık... :) Elimize Geçen Fotoya göree Gerçekten Çok Değişik Bir havası var... :250:
Vee Karşınızda Ahretlik Arkadaşımız...
Alıntı:
ORiJiNAL YAZARI : vedoo
Ne zaman yakaladınız beni hemen bu halde çabul silin bu resimi :24:Alıntı:
Veeee İşte Vedooo....
Çıplak Yakalanan Arkadaşımız Şoka Uğramışş Sevinçten mi Yoksa Üzüntüden mi Azı Açık Kaldı Birlmiyorumm Ama Benim Bildiğim Tek Şey Var Fenaa Yakalanmışşş :D :8:
Hehe Arkadaşlar... vedoo Vee Çıplak halii :D
hehehe mükemmel olmuş
Değiştirmeyizz Gazetemiz Taraf Tutmuyoo Gel Anlaşalımm ?? :257: :11: