Bu kadar vakit harcadıgımıza göre ya aaaa süper diyeceğimiz bir cevap yada cok aptalca bi cevabı vardır... Bencede son cevap mantıklıydı ama bu değildir bu olursa örnekleri çoğaltabiliriz..
Printable View
Bu kadar vakit harcadıgımıza göre ya aaaa süper diyeceğimiz bir cevap yada cok aptalca bi cevabı vardır... Bencede son cevap mantıklıydı ama bu değildir bu olursa örnekleri çoğaltabiliriz..
cevabını en kısa zamanda getiririm çünkü bende merak ediyorum.
ama eminim bunlardan birisi,başka bişi olamaz.çok zekiyiz canım :228:
eheheheh beLLi oLuyoo.. Arife katiLiyorum ya cok süper yada aptaLca .. abi aptaLca oLursaa varyaa bu sefer ben ciLdiricamm :D
ben cıkıyorum size ii egLenceLer .. cevabı yazmayı unutmain haa :D
Bakın şimdi bu adam parayı atıp tutuyo ya hep tavan deliniyor ve en son atısında para ucup gidiyor ve hayattaki tek eğlencesinin kaybolusuna çıldırıyo ve tırlatıp ex oluyo hasta :D
:228: :228: bittim ya bunaa süpersinAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : KaKaOSuZ_CHiCoLaTe
Bakın şimdi bu adam parayı atıp tutuyo ya hep tavan deliniyor ve en son atısında para ucup gidiyor ve hayattaki tek eğlencesinin kaybolusuna çıldırıyo ve tırlatıp ex oluyo hasta :D
Ya cevap bu olmayabilir ama beni hayatımda en cok ugrastıran soru bu oldu. Sonunda dogru olmasada mantıklı bir cevap bulduguma sevindim..
dogdum dogalı bunları sevöezdım eline salık