nie dağıtırım diemi korkuyorsun :DAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : RoHaN
sizin bölüm ile ilgili aklımda bir olay var da o bakımdan senin için kararsızım
Printable View
nie dağıtırım diemi korkuyorsun :DAlıntı:
sizin bölüm ile ilgili aklımda bir olay var da o bakımdan senin için kararsızım
abi ben ya board oyunalrına yada geyik gu-ıgr şamata bölümüne mod olmk istiyorum tabi sizde istrsnzAlıntı:
başvurularda bir de
hangi bölümde mod olmak istediğinizi de yazarsanız
daha kolay karar veririz
abe düşündüzün mü rohan abe seni bekliyorum :)
modLuk o Kadar KoLay ßirşey deqiL ModLuk SorumLuLuk Tercüße ve Zaman ister ßunLar Varsa Tamamdır :) ßence :34:
romantik serseri genelde modlar için bi toplantı yapılır ve toplu bir şekilde mod alınır büyük ihtimalle onun için beklemedesin en kısa zamanda ben toplantıyı gerçekleştirmeye çalışırım.
dönence senin modluğunuda ilk toplantıda dile getirecem herşey rohanın elinde kendisine iletecem inşallah olursunuz.
vey beni kimse düşünmüyormu :S :43: :55: :240:
inşş abi inşşAlıntı:
ORiJiNAL YAZARI : Asİ ÇoCuK
romantik serseri genelde modlar için bi toplantı yapılır ve toplu bir şekilde mod alınır büyük ihtimalle onun için beklemedesin en kısa zamanda ben toplantıyı gerçekleştirmeye çalışırım.
dönence senin modluğunuda ilk toplantıda dile getirecem herşey rohanın elinde kendisine iletecem inşallah olursunuz.
ßende oLmak istiyorum taßi uyqun qörürsen aßi qünün 14 15 Saati Pc ßaşındayım
Forumun Hepsini doLaşıyorum ßirçok yerde HataLı ResimLer v.s 2 Sefer SonuLmuş KonuLar qörüyorum Sitede doLaşıyorken siteye faydamın dokunmasını istiyorum Taßi Sizde uyqun qörürseniz Kendime qüveniyorum Mod oLmak istiyorum
Çok HeycanLıyım :D Ne yazacaqımı Karıştırdım
sayqıLarımLa
Mod başvuruları devam edecek. İhtiyaca göre, başvuru yapanlar değerlendirilecek. Başvurudan sonra temponuz ve site içindeki hareketleriniz gözlem altına alınacaktır.
Moderatörlük sorumluluk isteyen bir iştir. Başvuru yapmayıp da, bizim uygun gördüğümüz üyelere de Mod.luk teklifinde bulunabiliriz.
aßi Mod oLma qißi ßir şansım var mı acaßa